Follow us

Ετοιμάζεσαι να βγεις βράδυ; | Το σύνολό της Hailey Bieber είναι η ιδανική πρόταση

Το βραδινό look που φορούν όλες οι celebrities και έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Τα looks της Hailey Bieber στη Μήλο που θα σε εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις στις διακοπές σου Splash/Ideal Images

Το βραδινό ντύσιμο πολλές φορές μπορεί να αποκτήσει ένα είδος ρουτίνας: Θα φορέσεις το συγκεκριμένο φόρεμα ή το συγκεκριμένο two piece και θα τα συνδυάσεις με τα κλασικά βραδινά παπούτσια σου. Η στιλιστική συνταγή επαναλαμβάνεται συχνά και έτσι δεν μας εξιτάρει πλέον. Όμως για αυτό λατρεύουμε τη μόδα, διότι πάντα μας προσφέρει νέους τρόπους για να προσθέσουμε περισσότερο ενδιαφέρον στα looks μας και σήμερα θα κάνουμε λόγο για το βραδινό outfit, που πρέπει οπωσδήποτε να αναδημιουργήσεις στις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις σου. Πρόκειται για το σύνολό της Hailey Bieber με ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που έχεις και εσύ στη δική σου.

Το blazer φοριέται ως φόρεμα και η Hailey Bieber το επιβεβαιώνει

Η Hailey Bieber έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν την αγάπη της για τα καλοραμμένα oversized blazers, καθώς δεν λείπουν από καμία της εμφάνιση στο street style της. Σε αυτή οφείλουμε και τον style combo του blazer με φόρμες, ένας συνδυασμός που αναβαθμίζει πλήρως το athleisure ντύσιμο. Τα φοράει με crop tops, πάνω από φορέματα, με loose τζιν αλλά και κοντά σορτσάκια, ενώ ανάμεσα στις κρεμάστρες της θα βρεις αμέτρητα σχέδια blazers.

Loading...

Η τελευταία της εμφάνιση με ένα ιδιαίτερο blazer είναι αυτή, που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Το blazer είχε φορεθεί σαν φόρεμα και εμείς δεν βλέπουμε τη στιγμή να αντιγράψουμε το look της. Αποτελεί ένα δυναμικό κομμάτι, το οποίο θα αναβαθμίσει κάθε βραδινή σου έξοδο, όπως επίσης και επίσημη. Έχει την ίδια κομψότητα, διαχρονικότητα και φινέτσα με την κλασική εκδοχή του, ωστόσο, είναι ακόμα πιο θηλυκό και επιβλητικό ως φόρεμα.

Η Hailey Bieber επέλεξε ένα blazer-dress σε φαρδιά σιλουέτα με καρό print και μαύρα κουμπιά και το συνδύασε με τα πιο hot παπούτσια της σεζόν, τα platform heels. Χρυσά chunky κοσμήματα και μαύρα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το look της υπογραμμίζοντας πως είναι πράγματι η μούσα του οίκου Saint Laurent.

Ετοιμάζεσαι να βγεις βράδυ; | Το σύνολό της Hailey Bieber είναι η ιδανική πρόταση

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Dakota Johnson φόρεσε το blazer ως φόρεμα σε επίσημη εμφάνιση της πρόσφατα. Το δικό της look αποτελούνταν από ένα cream blazer - φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ιδιαίτερα slingbacks με διαφάνεια και λάμψη.

Dakota Johnson

Είμαστε σίγουρες πως στην γκαρνταρόμπα σου έχεις ένα oversized blazer που μπορείς να φορέσεις και ως φόρεμα. Για να νιώθεις πιο άνετα, μπορείς να προσθέσεις ένα πολύ κοντό και στενό αθλητικό σαρτσάκι και ένα bralette.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ