Πώς θα φορέσεις το λευκό λινό πουκάμισο με τους πιο updated τρόπους

Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, τότε σου βρήκαμε νέα σύνολα με το staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κεφάλαιο: Λινό Πουκάμισο. Τι νέο μπορεί να γραφτεί για ένα τόσο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι, όπως είναι το λευκό λινό πουκάμισο. Βρίσκεται σε κάθε κομψή γκαρνταρόμπα, είτε μιλάμε για την γυναικεία είτε την ανδρική. Είναι το unisex κομμάτι, που έχει συνδεθεί με την πιο χαλαρή και χαρούμενη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι. Το λευκό λινό πουκάμισο είναι το fashion item, που μπορείς να εμπιστευτείς κάθε φορά χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Πάντα stylish, χωρίς να ''λέει'' πολλά. Παρ' όλα αυτά, μερικές φορές χρειάζεται και αυτό μία ανανέωση. Για να το θέσουμε πιο σωστά, μία καλοκαιρινή αναβάθμιση, έτσι ώστε να το ερωτευτούμε ξανά από την αρχή.

Από το Tik Tok στην γκαρνταρόμπα σου | Τα looks με πρωταγωνιστή το λευκό λινό πουκάμισο που θα κάνουν update στο καλοκαιρινό σου στιλ

Το λευκό λινό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, πέρα από το κλασικό τζιν ή την tailored παντελόνα. Και όχι, δεν αναφερόμαστε στα beach looks, αν και εκεί μπορεί να βρει τη θέση του και να αναβαθμίσει τις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις με μαγιό, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και οι διακοπές.

Αναζητήσαμε, λοιπόν, στην εφαρμογή, που είναι γεμάτη με στιλιστικές προτάσεις, τις ιδέες και τα σύνολα που θα αναβαθμίσουν τα looks μας με το λευκό λινό πουκάμισο. Και τα καταφέραμε, καθώς στο Tik Tok βρήκαμε το βίντεο της fashion lover Ida Giancola με τις δικές της προτάσεις στο styling του λευκού λινού πουκαμίσου.

Παρακάτω θα βρεις τα πιο hot looks για τις καλοκαιρινές διακοπές σου αλλά και το city street style με το λευκό λινό πουκάμισο. Ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς, διαφορετικές υφές, casual κομμάτια συνδυασμένα με fancy και μία πιο ανάλαφρη διάθεση, είναι όσα χρειάζεσαι στιλιστικά αυτή τη στιγμή.

@dionysian.girl

Since we all bought one of these #howto #style #fashion #artizia #linen #shopping #summer #outfitidea #matildadjerfstyle #chicago #nyc #la #outfitinspo

♬ original sound - Ida Giancola