Follow us

Η μεγαλύτερη τάση στο beach look | Την υιοθέτησαν η Γαία και η Ηλέκτρα Μερκούρη

Το παρεό επιστρέφει στις τάσεις της μόδας και δεν πρέπει να λείπει από τα beach looks σου.

Biker jackets & jeans | Η Ηλέκτρα Μερκούρη σου δείχνει πώς να το φορέσεις με τον τρόπο της Gen Z Instagram @electra_ms

Τις τελευταίες ημέρες η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε όσα αφορούν το στιλ της παραλίας. Στο Missbloom βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε vacation & beach mood, οπότε είναι λογικό να αναφερόμαστε καθημερινά σε όσα αφορούν το look της παραλίας. Η αλήθεια είναι, πως συνέχεια μας ρωτούν για τις τάσεις στα μαγιό αλλά και τα κατάλληλα cover ups, που θα ολοκληρώσουν με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο το στιλ μας στη θάλασσα και έτσι τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά. Αναλύοντας τα looks των fashion experts, ειδικά εκείνα από τις παραλίες και τις διακοπές τους, μπορούμε να σου μεταφέρουμε τα πιο hot fashion items της σεζόν αλλά και τα στιλιστικά tips, που θα σε αναδείξουν στην πραγματική fashionista του καλοκαιριού. Κάπως έτσι, κοιτώντας τις διάφορες αναρτήσεις τους, παρατηρήσαμε πως όλες οι style experts φέτος το καλοκαίρι φορούν παρεό, ένα ξεχασμένο staple του ντυσίματος της παραλίας, που φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις.

Loading...

Το παρεό είναι το απαραίτητο cover up φέτος το καλοκαίρι και το φορούν οι αδερφές Μερκούρη

Το παρεό, λοιπόν, έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή του στα looks των fashionistas ανά τον κόσμο, ενώ πρόσφατα το είδαμε και στις εμφανίσεις των αδερφών Μερκούρη, Γαία και Ηλέκτρα. Οι κόρες της Δωροθέας Μερκούρη μας έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με το στιλ και σήμερα το έκαναν ξανά.

Loading...

Οι δύο νεαρές έκαναν τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα και ως cover up χρησιμοποίησαν το παρεό. Πρόκειται για άλλη μία τάση που επιστρέφει από τα 00s και ντύνεται με fun μοτίβα και πολύχρωμα looks. Μπορείς να το φορέσεις γύρω από το μέση σου αλλά και ως φόρεμα, ενώ με το κατάλληλο παντελόνι ή την φούστα γίνεται το ιδανικό top.

Loading...

Shop the trend

Εμπριμέ παρεό, Sugarfree

Εμπριμέ παρεό, Zara

Εμπριμέ κοντό παρεό, Mango

Εμπριμέ κοντό παρεό, H&M

Εμπριμέ ρουστίκ παρεό, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ