Follow us

Ποια μαγιό επιλέγουν οι εγκυμονούσες fashionistas; | Το beachwear που χαρίζει έμπνευση

Τα μαγιό που εμπιστεύονται οι πιο κομψές εγκυμονούσες για τις εμφανίσεις τους στην παραλία.

Ποια μαγιό επιλέγουν οι εγκυμονούσες fashionistas; | Το beachwear που χαρίζει έμπνευση Istock

Το καλοκαίρι οι στιλιστικές ανάγκες μας αλλάζουν εντελώς σε σχέση με όσα συνηθίζουμε να φοράμε τις προηγούμενες σεζόν. Ανάλαφρες γραμμές, χρώματα και μοτίβα βρίσκονται ανάμεσα στις απαιτήσεις του ντυσίματος μας, ενώ ο πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας είναι το μαγιό, για το οποίο έχουμε κάνει ήδη λόγο σε προηγούμενα άρθρα στο MissBloom. Πέρα από τα δροσερά φορέματα του γραφείου, τα βραδινά two pieces, όπως επίσης και το beachwear, το μαγιό κατέχει εξέχουσα θέση στα καλοκαιρινά looks μας για αυτό και κάθε σεζόν του δίνουμε τέτοια προσοχή. ''Ποιες είναι τάσεις που κυριαρχούν;'', ''Ποια είναι τα σχέδια που κολακεύουν;'', ''Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο μαγιό;'' και άλλα τέτοια ερωτήματα είναι μερικά από αυτά που λύνουμε κάθε σεζόν.

Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε στα μαγιό που είναι ιδανικά για τις εγκυμονούσες. Αν διανύεις την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου τότε παρακάτω θα βρεις τα beach looks που θα σε απελευθερώσουν από τις προκαταλήψεις στο στιλ της εγκυμοσύνης.

Τα μαγιό που εμπιστεύονται οι εγκυμονούσες fashion exeprts

Όπως θα δεις το στιλ της εγκυμοσύνης, ακόμα και αυτό που αφορά την παραλία, δεν διαφέρει ιδιαίτερα -σε πολλές περιπτώσεις και καθόλου- από εκείνο που είχαν οι fashion insiders πριν γίνουν μητέρες. Ο λόγος; Μένουν πιστές στους εαυτούς τους και φορούν ακριβώς αυτό που θέλουν και νιώθουν ότι τους ταιριάζει. Το ίδιο πρέπει να νιώθεις και εσύ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου και αν βρίσκεσαι.

Ας εστιάσουμε, όμως, στα μαγιό. Οι fashionistas επιλέγουν τόσο κλασικά looks όσο και trendy. Θα δεις ανάμεσα στα παρακάτω posts μονόχρωμα, εμπριμέ και έντονα looks, ενώ οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως κρίκοι και one shoulders δίνουν εξίσου το παρών. Κάποιες επιλέγουν κομψά ολόσωμα και άλλες τριγωνικά μπικίνι. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνες που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα ψηλόμεσα, που προσφέρουν στήριξη στην κοιλιά.

Σε κάθε περίπτωση έχουν στιλ και αυτοπεποίθηση και αξίζει να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου beach looks.

-Ribbed

Loading...

-Ψηλόμεσα

Loading...

-Το κλασικό τριγωνάκι

Loading...

-Pop αποχρώσεις & fun λεπτομέρειες

Loading...
Loading...

-Φλοράλ

Loading...

-Ολόσωμα

Loading...
Loading...

-Strapless κοριτσίστικα σχέδια

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ