Follow us

Αυτός είναι ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σορτς | Συμφωνεί και η Υβόννη Μπόσνιακ

Το look της Υβόννης Μπόσνιακ είναι ιδανικό για τις εξόδους του καλοκαιριού.

Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photo Agency

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θέλεις να φοράς ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις δροσερά και άνετα ακόμα κι αν βρίσκεσαι όλη την ημέρα εκτός σπιτιού. Χωρίς αμφιβολία, εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο ρούχο που είναι συνώνυμο της άνεσης, αυτό θα ήταν το τζιν παντελόνι. Ωστόσο, τώρα που το καλοκαίρι έχει φτάσει, τα μακριά τζιν δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, αφού η υψηλή θερμοκρασία θα σε κάνει να νιώθεις αρκετά άβολα. Ένα από τα κομμάτια κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου λοιπόν είναι τα σορτς και μάλιστα τα τζιν σορτς που μπορείς να φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Το τζιν σορτς μάλιστα είναι ένα από τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού, αφού συνδυάζεται με τα πάντα. Πρόσφατα μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ παρακολούθησε μία συναυλία του συζύγου της, Αντώνη Ρέμου και για την εν λόγω περίσταση δημιούργησε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ συνδύασε ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς με μαύρη μπλούζα με τονισμένους ώμους, μαύρη δερμάτινη ζώνη και μαύρες πλατφόρμες με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Τα tops και οι μπλούζες με τονισμένους ώμους ανήκουν στα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού συνδυάζονται τόσο με σορτς όσο και με παντελόνες, κάνοντας το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη υπόθεση.

Το καλοκαιρινό look της Υβόννης Μπόσνιακ

Αυτός είναι ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σορτς | Συμφωνεί και η Υβόννη Μπόσνιακ
Υβόννη Μπόσνιακ

Get the Look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ