Follow us

Βρήκαμε τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη

Η ευελιξία και η κομψότητα των φορεμάτων θα σου λύσουν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι.

Βρήκαμε τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη Pixel Formula

Όταν πάμε για ψώνια με σκοπό να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας έχουμε πάντα κάποια κριτήρια στο μυαλό. Έτσι, αποφεύγουμε τις άσκοπες αγορές, ενώ εμπλουτίζουμε το στιλ και τη συλλογή των ρούχων μας με τα κατάλληλα κομμάτια. Για να προσθέσουμε, λοιπόν, ένα fashion item στο ''καλάθι'' μας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Πρέπει να έχει υψηλή ποιότητα, να είναι stylish, να έχει διαχρονικό χαρακτήρα και πάνω από όλα να έχει ευελιξία. Ειδικά το τελευταίο κριτήριο είναι απολύτως απαραίτητο, για να διασφαλίσουμε πως έχουμε βρει πράγματι έναν θησαυρό. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε στα στιλιστικά ευέλικτα φορέματα, που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

Summer Season | Τα φορέματα που θα φορέσεις από την παραλία έως την πόλη

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν τα φορέματα λύνουν τα χέρια μας όσον αφορά το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο. Πάντα ευκολοφόρετα, stylish και απολύτως θηλυκά, είναι η απάντηση στο ''δεν έχω τίποτα να φορέσω'' και στο ''τι θα φορέσω και σήμερα''. Ένα one piece outfit, που εγγυάται άνεση και κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ. Για αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε εκείνα που μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Είναι τα σχέδια που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών και θα δώσουν το παρών ακόμα και στο γραφείο, και γιατί όχι και στο Instagram.

Loading...

Παρακάτω, λοιπόν, δημιουργήσαμε έναν shopping guide με τα must have φορέματα του καλοκαιριού, που η στιλιστική ευελιξία τους θα σε διευκολύνει όσο τίποτα άλλο. Θα βρεις μίνι και μάξι σχέδια, ενώ την ίδια ποικιλία θα ανακαλύψεις σε μοτίβα και κοψίματα, όπως επίσης και σε γραμμές.

Όποιο και αν είναι το γούστο και η αισθητική σου, είναι σίγουρο πως σκρολάροντας παρακάτω θα βρεις το ιδανικό ευέλικτο φόρεμα για εσένα.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με τιράντες, Helmi

Εμπριμέ μίνι σεμιζιέ, Zara

Εμπριμέ καφτάνι, BSB

Strapless φόρεμα με σφηκοφωλιά, H&M

Λινό μίντι φόρεμα με φιόγκο, Massimo Dutti

Μάξι φόρεμα με cut out, Stradivarius

Μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Mango

Μίντι φόρεμα με print, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ