Don't walk, run to Zara | Βρήκαμε το καλοκαιρινό clutch των ονείρων μας

Ο καλοκαιρινός φάκελος που θα γίνει sold out και θα κάνει update στο στιλ σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τις τελευταίες σεζόν στις τάσεις της μόδας κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο τσάντας, το οποίο φέρει την υπογραφή ενός εμβληματικού οίκου μόδας αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο κομψών γυναικών. Ο λόγος για τον oversized slouchy φάκελο του Bottega Veneta, που σχεδίασε πριν αρκετό καιρό ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του, Daniel Lee. Σε αυτόν οφείλετε η μεγάλη δημοτικότητα που απέκτησε ο οίκος στο νέο καταναλωτικό κοινό των Gen Z αλλά και στη σημαντική αύξηση των πωλήσεων του. Ο oversized φάκελος αγαπήθηκε από κάθε fashionista με τις λάτρεις του μινιμαλισμού, τις Σκανδιναβές, να τον αναδεικνύουν σε ένα staple της γκαρνταρόμπας τους. Όπως ήταν αναμενόμενο για ένα τόσο δημοφιλές fashion item γρήγορα αντιγράφηκε και παρουσιάστηκε στις συλλογές άλλων brands, με πιο προσιτή τιμή.

Μην περπατάς, τρέξε στη Zara | Ο καλοκαιρινό φάκελος που θα γίνει sold out

Το εν λόγω σχέδιο συνεχίζει να μας απασχολεί αρκετές σεζόν μετά, με την καλοκαιρινή περίοδο να αναζητά το πιο fun σχέδιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έψαξες να βρεις ένα statement clutch ή έναν stylish φάκελο και τελικά κατέληξες να φύγεις από τα καταστήματα με άδεια χέρια. Κάποιο ήταν υπερβολικό για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, κάποιο άλλο δεν είχε το κατάλληλο μέγεθος ή την απόχρωση που χρειαζόσουν. Μην ανησυχείς γιατί την φετινή καλοκαιρινή σεζόν θα βρεις τον ιδανικό φάκελο, για να υιοθετήσεις την τάση αλλά και να κάνεις update στο στιλ σου.

Σε μία αναζήτησή μας για τις πιο fun προσθήκες στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα ανακαλύψαμε τον παρακάτω φάκελο από τη νέα συλλογή της Zara. Έχει μεσαίο προς μικρό μέγεθος, για να χωράει τα απαραίτητα χωρίς να είναι άβολο στο κράτημά του. Έχει crochet λεπτομέρεια και fun χάντρες, ενώ κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, κόκκινο και φιστικί πράσινο, που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με τα εμπριμέ και τα μονόχρωμα σύνολά σου. Είμαστε σίγουρες πως το εν λόγω σχέδιο θα γίνει γρήγορα sold out, οπότε τρέξε στη Zara ή κανε το δικό σου μέσω του e-shop παρακάτω.

Τσάντα χειρός με εξωτερικό κροσέ και λεπτομέρεια με χάντρες, Zara