Follow us

Crop top και μάξι φούστα | Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Ένα άνετο και stylish look που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Αν ψάχνεις να βρεις στιλιστική έμπνευση για το look των καλοκαιρινών εξόδων σου τότε μπορείς να εμπιστευτείς την Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε μαθήματα στιλ και εκτός τηλεοπτικού πλατό. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε stylish looks στην εκπομπή της ''Rouk Zouk'', όμως, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα outfit της από πρόσφατη βραδινή έξοδό της. Ο λόγος για έναν styling combo που αξίζει να αναδημιουργήσεις και εσύ φέτος, αφού είναι σίγουρο πως θα σου κερδίσει τον τίτλο της ''καλοντυμένης'' χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Plus, το σύνολό της Ζέτας Μακρυπούλια αποτελείται από κομμάτια που έχεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Συνέχισε να διαβάζεις για να το ανακαλύψεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πως να φορέσεις το crop top και τη μάξι φούστα φέτος το καλοκαίρι

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" στο Faliro Summer Theater. Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικό φακός, ο οποίος την απαθανάτισε χαμογελαστή και περιτριγυρισμένη από τους Κωνσταντίνος Δέδες, Νίκος Μουτσινάς, Γιώργος Δάσκαλος, Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης. Για την βραδινή έξοδό της στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια δημιούργησε ένα casual chic σύνολο που μπορείς να αναδημιουργήσεις για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Όπως θα δεις και στην φωτογραφία παρακάτω η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μία αέρινη, ψηλόμεση φούστα με πιέτες και σφηκοφωλιά στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό σχέδιο που φέρει και μοτίβο, το οποίο ταιριάζει με το crop top της. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό κοντό μπλουζάκι με τιράντες, αποδεικνύοντας πως μπορείς να φορέσεις σε οποιαδήποτε ηλικία το crop top. Υπενθυμίζουμε πως και η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε φέτος το hot τοπ της σεζόν και θα βρει το look της εδώ.

Crop top και μάξι φούστα | Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, για να είναι άνετη και μία crossbody τσάντα σε ταμπά απόχρωση. Το look της είναι ιδανικό για μία χαλαρή βραδινή περίσταση αλλά και τις εμφανίσεις σου στις διακοπές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ