Follow us

Οι εύστοχες στιλιστικά εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη με φόρεμα και ολόσωμη φόρμα στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Οι εμφανίσεις της θα σου δώσουν το απαραίτητο styling inspo για τα καλοκαιρινά σου looks.

Κάτια Ζυγούλη NDP

Η Κάτια Ζυγούλη κέντρισε το ενδιαφέρον μας με δύο πρόσφατες εμφανίσεις της, τις οποίες αξίζει να δεις και εσύ. Πρόκειται για δύο κομψά looks που επέλεξε να φορέσει στο φιλανθρωπικό δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης το βράδυ της Κυριακής και στη συναυλία του Desmond Child, που πραγματοποιηθηκε στο Ηρώδειο την επόμενη ημέρα. Μάλιστα, στη συναυλία συμμετείχαν ο Σάκης Ρουβάς και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως, οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus, Lena Hall, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη συναυλία που στηρίζει το αίτημά της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Οι ενδυματολογικές, ωστόσο, επιλογές της Κάτιας Ζυγούλη ήταν αυτές που αιχμαλώτισαν το δικό μας βλέμμα και είμαστε σίγουρες πως θα κάνουν το ίδιο και σε εσένα. Δύο επίσημα looks που θα σε εμπνεύσουν για τις δικές σου βραδινές εμφανίσεις.

Look No. 1

Στο δείπνο, λοιπόν, που έλαβε χώρα στο μουσείο της Ακρόπολης η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα επιβλητικό καλοκαιρινό φόρεμα. Πρόκειται για ένα φλοράλ μάξι σχέδιο με μακρύ ογκώδες μανίκι και ''V'' ντεκολτέ. Έχει ίσια γραμμή και συνδυάζει το λευκό με χρώματα όπως το κόκκινο και το καφέ. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με nude πέδιλα με σταθερό τακούνι και τα αγαπημένα της κοσμήματα.

Οι εύστοχες στιλιστικά εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη με φόρεμα και ολόσωμη φόρμα στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Look No. 2

Στη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο η ίδια προτίμησε ένα πιο άνετο look, καθώς η περίσταση το επέβαλλε. Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με μία ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα με μοτίβο και στρογγυλή λαιμόκοψη. Το σχέδιο έχει άνετη εφαρμογή και είναι ιδανικό για τις επίσημες και όχι μόνο εμφανίσεις σου. Η ίδια, μάλιστα, φόρεσε φλατ σανδάλια, όπως πρέπει στο Ηρώδειο, τα οποία ήταν μαύρα. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο clutch και ασημένια κοσμήματα.

Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ