Follow us

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αυτά είναι με διαφορά τα πιο stylish καλοκαιρινά σύνολα της εβδομάδας

Εμπιστεύσου τις exerts του στιλ για να ανανεώσεις τις επόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αυτά είναι με διαφορά τα πιο stylish καλοκαιρινά σύνολα της εβδομάδας Pixel Formula

Οι fashionistas από ό,το φαίνεται δεν κάνουν διακοπές και ούτε έχουν ρεπό, αφού τον τελευταίο καιρό μας προσφέρουν ασταμάτητα στιλιστική έμπνευση μέσα από τις αναρτήσεις τους. Αν αντιμετωπίζεις στιλιστικά προβλήματα, που σε δυσκολεύουν στο καθημερινό -και όχι μόνο- ντύσιμο, τότε συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο ανανεωμένα και stylish σύνολά τους. Πρόκειται για τα outfits που ξεχώρισαν δικαιωματικά για τους συνδυασμούς τους, την άνεση και το στιλ τους.

Αυτά είναι τα 10 πιο κομψά καλοκαιρινά outfits που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς αυτή την εβδομάδα

-Επίλεξε ένα two piece σύνολο σε pop απόχρωση, η go - to επιλογή των fahionistas που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη.

Loading...

-Συνδύασε το crochet top -το αγαπημένο καλοκαιρινό μπλουζάκι των L.A fashionistas, με το λευκό σου τζιν.

Loading...

-Μπορείς να φορέσεις για ένα πρωινό look το σατινέ φόρεμά σου με τα φλατ σανδάλια και να προσθέσεις μία statement τσάντα.

Loading...

-Δημιούργησε το πιο δροσερό suit look για το γραφείο αλλά και τις εξόδους σου αολουθώντας την παρακάτω στιλιστική συνταγή: Σορτς, πουκάμισο και μακρύ blazer.

Loading...

-Η ολόσωμη φόρμα πάντα είναι η λύση στα στιλιστικά διλήμματα και θα σε κρατήσει κομψή και άνετη όλη την ημέρα.

Loading...

-Ένα tailored μακρύ σορτς μπορεί να βρει το ιδανικό του ταίρι σε ένα λινό πουκάμισο.

Loading...

-Το λευκό πουκάμισο, από την άλλη, πάντα θα λατρεύει το ξεβαμμένο τζιν, ενώ για να είσαι άνετη ολοκλήρωσε το look με σανδάλια ή πέδιλα. Σε αυτό το look δώσε προσοχή στα αξεσουάρ, όπως τα γυαλιά ηλίου, τα κοσμήματα και γιατί όχι και το φουλάρι.

Loading...

-Το λευκό φόρεμα και ειδικά ένα σχέδιο σαν το παρακάτω είναι το look που δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Extra πόντους θα πάρεις αn προσθέσεις αξεσουάρ σε pop αποχρώσεις.

Loading...

-Εξίσου επιβλητικό και chic είναι ένα αέρινο φόρεμα με off shoulder σχέδιο, όπως το παρακάτω, που φέρει την απόχρωση του κόκκινου και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο συνδυασμός του με nude υποδήματα.

Loading...

-Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να φορεθούν και ως τοπ συνδυασμένα με μία λινή παντελόνα και τα απαραίτητα αξεσουάρ: Ένα φουλάρι, chunky κοσμήματα, πολυτελή σανδάλια και oversized γυαλιά ηλίου. Το παρακάτω look είναι η απόδειξη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ