Follow us

Χρειάζεσαι επειγόντως ένα T-shirt | Τα σχέδια και τα looks που φορούν οι fashionistas

Ο shopping guide με τα T-shirts που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι.

Χρειάζεσαι επειγόντως ένα T-shirt | Τα σχέδια και τα looks που φορούν οι fashionistas Pixel Formula

Όταν πάμε για ψώνια συνήθως το βλέμμα μας μαγνητίζεται από φανταχτερά κομμάτια και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Συνήθως αυτά δεν έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και δύσκολα θα τα αξιοποιήσουμε όσο θα θέλαμε στην καθημερινότητα μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια άλλα κομμάτια, που αν και δεν ενθουσιάζουν ιδιαίτερα με την πρώτη μάτια, έχουν διαχρονική αξία και κομψότητα. Ένα από αυτά είναι και τα αγαπημένα μας T-shirts, που δίνουν το παρών στις εμφανίσεις μας ανεξάρτητα από τον καιρό, τη σεζόν και τη χρονιά.

Όσο απλό και αν φαίνεται μπορεί να αξιοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους στο προσωπικό μας στιλ. Μπορεί να φορεθεί με ένα αυστηρό κοστούμι, με το τζιν, κάτω από ένα φόρεμα με λεπτές τιράντες, ως layering τον χειμώνα για να μας κρατά ζεστές και τόσους πολλούς άλλους τρόπους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σήμερα, λοιπόν, το σημερινό στιλιστικό άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτό το ευέλικτο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Πώς θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι τα T-Shirts

Όπως ήταν αναμενόμενο την στιλιστική αξία του μάς θύμισαν οι απανταχού fashionistas. Φαίνεται πως όσες τάσεις και αν έρθουν, εκείνες πάντα θα το εμπιστεύονται τόσο για τα καθημερινά looks τους όσο και για πιο fancy δημιουργώντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Οι περισσότερες αυτή την περίοδο συνδυάζουν τα T-shirts με μίνι φούστες, μία μεγάλη τάση της σεζόν, με σορτς αλλά και baggy τζιν, ενώ δεν λείπουν και αυτές που δημιουργούν casual - chic athleisure looks.

Δες τα looks τους παρακάτω.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο ανανεωμένα σχέδια T-shirts, ώστε να βρεις το δικό σου staple. Ανάμεσα τους θα βρεις την κλασική λευκή εκδοχή του, το crop, αλλά και εκείνες με διάφορες fun στάμπες και λεπτομέρειες που θα δώσουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο.

Βαμβακερά T-shirt, Η&Μ

T-shirt με στάμπα, Pull & Bear

T-shirt με logo, Calvin Klein Jeans

T-shirt με logo, Guess

T-shirt με στάμπα, Bershka

T-shirt με στάμπα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ