Follow us

Το καλοκαιρινό φόρεμα που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο το βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την παραλία αλλά και την πόλη

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε 3 στιλιστικά tips για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία Instagram @katken

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα θηλυκά looks και στην γκαρνταρόμπα της βρίσκουμε πολλές φορές την στιλιστική έμπνευση, που χρειαζόμαστε. Ειδικά αυτή την περίοδο, που η θερμοκρασία σκαρφαλώνει καθημερινά στα ύψη, το ντύσιμο και το styling μας χρειάζονται όση βοήθεια είναι δυνατό να βρούμε. Έτσι, μπήκαμε διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας και ανακαλύψαμε ανάμεσα στα αγαπημένα της looks το πιο καλοκαιρινό φόρεμα, που θα φορέσουμε από το πρωί έως το βράδυ, από την πόλη έως τις χρυσαφένιες παραλίες.

Loading...

Το φόρεμά της Κατερίνας Καινούργιου που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία γρήγορα ξεχωρίσαμε το φόρεμά της. Πρόκειται για ένα άκρως αέρινο σχέδιο, που θα σε κρατήσει δροσερή όλη την ημέρα. Φέρει την απολύτως hot απόχρωση της σεζόν, το φούξια, που έχουμε ήδη συναντήσει στις πιο stylish εμφανίσεις των fashionistas ανά τον κόσμο. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως το φούξια φέρει και το royal approval της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας, η οποία το έχει επιλέξει και αυτή σε ένα μίντι φόρεμα. Το σχέδιο που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες με κοψίματα. Τα cut outs αποκαλύπτουν την πλάτη αλλά και μέρος της κοιλιάς δίνοντας τον πιο trendy χαρακτήρα στο φόρεμα.

Loading...

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες έχει ''V'' ντεκολτέ και μακρύ μανίκι και ανήκει στη συλλογή της Sugarfree. Αυτό το φόρεμα αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς φέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να το φορέσεις σε αρκετά διαφορετικές περιστάσεις. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να το αξιοποιήσεις σε μία βραδινή έξοδο, ενώ θα σου λύσει τα χέρια στις εμφανίσεις σου στο νησί. Plus, είναι απολύτως ''ινσταγκραμικό''.

Θα το βρεις παρακάτω.

Το καλοκαιρινό φόρεμα που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο το βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου
Μίντι φούξια φόρεμα με cut outs, Sugarfree

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ