Follow us

Οι πιο ανανεωμένοι τρόποι για να φορέσεις το crop top σαν μια fashionista

Το crop top είναι το πιο άνετο μπλουζάκι και εμείς θα σου δείξουμε πως να το κάνεις και το πιο κομψό.

Οι πιο ανανεωμένοι τρόποι για να φορέσεις το crop top σαν μια fashionista Splash/Ideal Images

Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται συνεχώς στο ''κόκκινο'', το καθημερινό ντύσιμο αποκτάει διάφορες στιλιστικές δυσκολίες. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η πιο βασική: Πώς θα καταφέρουμε να είμαστε κομψές αλλά συγχρόνως και άνετες. Εδώ στο Missbloom δεν μας αρέσουν οι ''στιλιστικές εκπτώσεις'' και στόχος μας είναι να τις αποφύγουμε εντελώς. Για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε στην στιλιστική έμπνευση που θα κάνει το καθημερινό και όχι μόνο styling αρκετά πιο εύκολο ανανεώνοντας με τον πιο chic τρόπο τις εμφανίσεις μας. Θα επικεντρωθούμε, λοιπόν, στο πιο δροσερό τοπ της σεζόν, το crop top.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλοκαιρινά updated looks των fashionistas με πρωταγωνιστή το crop top, τα οποία θα προσφέρουν στιλιστική έμπνευση. Έτσι, θα ανακαλύψεις συνδυασμούς, που θα αναδείξουν το εν λόγω τοπ στο πιο κομψό, διαγράφοντας τις προκαταλήψεις για το μήκος του. Μην ξεχνάς πως αρκετές Ελληνίδες celebrities, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου, δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο crop top και το φορούν με τους πιο stylish τρόπους.

Πώς θα φορέσεις κομψά το crop top σύμφωνα με τις fashionistas

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το crop top, και ειδικά τα αθλητικά σχέδια (θα βρεις τον ιδανικό shopping guide αλλά και τα στιλιστικά tips για να τα φορέσεις εδώ) συνδυάζονται ιδανικά με το κλασικό τζιν σορτς. Το ίδιο ισχύει και για τις βερμούδες, ανεξάρτητα από το ύφασμα και την αισθητική τους.

Loading...

Μπορείς να συνδυάσεις ένα ιδιαίτερο crop top, με οκγώδη μανίκια για παράδειγμα, με μία μίντι φούστα, φέρνοντας την ισορροπία στις σιλουέτες των ρούχων για ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Το παρακάτω look μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έμπνευση για επίσημες εμφανίσεις, όπως έναν γάμο ή ένα γκαλά.

Loading...

Μπορείς να συνδυάσεις το crop top και με τα τζιν σου. Ιδανικά, θα μπορούσες να επιλέξεις έναν fun χρωματικό συνδυασμό όπως το παρακάτω look της Γαλλίδας fashionista, που θα αναδείξει και τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Loading...

Μπορείς να επενδύσεις σε two pieces με crop tops τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια στα συνηθισμένα προβλήματα ''δεν έχω τι να φορέσω'' και ''τι θα φορέσω σήμερα''. Ευκολοφόρετα, stylish και on trend, τα two pieces θα ανανεώσουν τις φετινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Τέλος, τα crop top εκμοντερνίζουν ακόμα και τα πιο κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως το κοστούμι. Μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα και να δημιουργήσεις το πιο αξιοζήλευτο office look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ