Το H&M φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η ιδανική πρόταση για τα βραδινά σου looks

Πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις της σεζόν και δεν θα το αποχωρίζεσαι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μέχρι τώρα θα έχεις συνειδητοποιήσει 3 πράγματα για αυτή τη σεζόν: α) Τα έντονα χρώματα επιβάλλονται στο ντύσιμο, β) Τα 00s έχουν επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις γ) Τα φορέματα είναι οι καλύτεροι σου φίλοι το καλοκαίρι για να είσαι κομψή και άνετη. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα, καθώς βρήκαμε ένα σχέδιο που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου αλλά και μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει λόγο για τα casual φορέματα αλλά και εκείνα που θα φορέσεις σε επίσημες εμφανίσεις, όπως γάμους, γκαλά και άλλου τέτοιου είδους events. Παρ' όλα αυτά, βρήκαμε ένα ακόμη σχέδιο που αξλιζει μία θέση στην βραδινή γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ένα σχέδιο, που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και θα θελήσεις να το φορέσεις ακόμα και αν παντρεύεσαι.

Το σατινέ φόρεμα είναι η μεγαλύτερη τάση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ιδανικό

Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αρκετή για να σου δώσει μία γενική ιδέα της γκαρνταρόμπας της. Πάντα επιλέγει θηλυκά και fun looks με τα φορέματα να ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις της. Αν και έχει πολλά στη συλλογή της εμείς διακρίναμε το πιο πρόσφατο σχέδιο, που φόρεσε στο πλατό της εκπομπής της ''Happy Day''.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φόρεμα, που σίγουρα θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη, ενώ θα μπορούσε να είναι και το ιδανικό φόρεμα για εσένα που παντρεύεσαι και αναζητείς το κατάλληλο bridal party dress. Είναι μίντι, έχει ίσια γραμμή αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη γυναικεία σιλουέτα, φέρει λεπτές τιράντες και μία κολακευτική λαιμόκοψη, ενώ η πλάτη ελευθερώνεται με ένα cut out. Η ματιά κεντρίζεται και από την see through φλοράλ δαντελένια λεπτομέρεια στα πλαϊνά. Η ίδια το συνδύασε με μεταλλιζέ πέδιλα και statement σκουλαρίκια.

Κοστίζει μόλις 69,99 € και μπορείς να το φορέσεις σε βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, ενώ πληροί τις προϋποθέσεις για το ιδανικό bridal look.

Μίντι φόρεμα από σατέν με τσαλακωμένη όψη και ένθετα δαντελένια τμήματα στα πλάγια, Η&Μ