Follow us

Τα μεταλλιζέ πέδιλα της Δούκισσας Νομικού που θα κάνουν update στο επίσημο look

Η πιο stylish εκδοχή που θα σε πείσει να τα φορέσεις.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Τα πέδιλα αδιαμφισβήτητα συναγωνίζονται την ευελιξία και την πρακτικότητα των εσπαντρίγιων, καθώς είναι τα δύο καλοκαιρινά υποδήματα που οφείλει να έχει κάθε κομψή γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Έχουν και τα δύο διαχρονικό χαρακτήρα και μπορείς να τα εμπιστευτείς για day to night outfits. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο κυρίως για τα πέδιλα και ακόμα πιο συγκεκριμένα για μία διφορούμενη εκδοχή τους, που φέτος θα λατρέψεις. Ο λόγος για τα fancy πέδιλα με την μεταλλική όψη, που ανά τα χρόνια απέκτησαν ''κακή φήμη'' με πολλές να τα αποφεύγουν και να τα θεωρούν ακόμα και άκομψα στο επίσημο - βραδινό look. Εμείς, ωστόσο, βρήκαμε την πιο stylish εκδοχή τους στην γκαρνταρόμπα της Δούκισσας Νομικού και είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψεις.

Η Δούκισσα Νομικού φοράει τα πιο stylish μεταλλιζέ πέδιλα | Τα χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Τα μεταλλιζέ πέδιλα έχουν συνδυαστεί με το επίσημο look, καθώς ολοκληρώνουν μοναδικά την αισθητική της εμφάνισης. Ωστόσο, στο πέρασμα του χρόνου η όψη τους έγινε ''παρωχημένη'' και τα σχέδια δεν εξελίσσονταν. Η Δούκισσα Νομικούς, όμως, βρήκε την πιο ανανεωμένη εκδοχή τους στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Envie Shoes.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της Δούκισσας Νομικού στο Instagram, πρόκειται για μεταλλιζέ πέδιλα με λεπτό τακούνι και μπαρέτα, που κολακεύουν κάθε γυναικείο πόδι. Η Envie Shoes για να ανανεώσει το συνηθισμένο look τους έδωσε το bubbly effect στα λουριά του.

Loading...

Είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που σκοπεύεις να παρευρεθείς σε μία επίσημη εκδήλωση ή είσαι καλεσμένη σε μυστήρια όπως γάμους και βαπτίσεις. Το look τους είναι στιλιστικά ευέλικτο και έτσι θα μπορέσουν να ταιριάξουν με το επίσημο σύνολό σου και να το αναβαθμίσουν. Τα fancy μεταλλιζέ πέδιλα της Envie Shoes θα τα βρεις παρακάτω στην τιμή των 69,99 ευρώ.

Τα μεταλλιζέ πέδιλα της Δούκισσας Νομικού που θα κάνουν update στο επίσημο look
Μεταλλιζέ πέδιλα, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ