Σταμάτα ό,τι κάνεις | Αυτά είναι τα Calzedonia μπικίνι που ξεχώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου

Τα fun μαγιό που ξεχώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου αξίζουν μία θέση στις φετινές εμφανίσεις σου στην παραλία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τις τελευταίες ημέρες το στιλιστικό ενδιαφέρον μας έχει κερδηθεί δικαιωματικά από τα μαγιό. Είναι τα καλοκαιρινά fashion items, που αναζητάμε πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα, ενώ ακόμα και στο γραφείο είναι το hot topic των συζητήσεων. Ποιο σχέδιο θα φορέσει η συνάδελφος, ποιο χρώμα η άλλη, ποιο brand έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και τα πιο κολακευτικά σχέδια και ούτω καθεξής. Τα ερωτήματα είναι πολλά και ο χρόνος λίγος για να εντοπίσουμε τα πιο stylish μαγιό. Για αυτό, όμως, και δεν το βάζουμε κάτω με τη αναζήτησή μας να καρποφορεί κάθε φορά. Σήμερα θα εστιάσουμε στα μπικίνι, ένα από τα πιο κλασικά σχέδια μαγιό, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και η Τόνια Σωτηροπούλου μάς έδειξε ποια κέρδισαν την δική της ψήφο εμπιστοσύνης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει τα μπικίνι | Ποια σχέδια της Calzedonia επέλεξε φέτος

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει το καλοκαίρι και ακόμα περισσότερο τα μπάνια στη θάλασσα. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις, πως τον τελευταίο καιρό η ίδια βρίσκεται σε #BeachMood. Μάλιστα, ανάμεσα στις αναρτήσεις εμείς ξεχωρίσαμε τα μπικίνι που φόρεσε πρόσφατα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφία και η προσοχή μας κεντρίστηκε απευθείας από τα fun μπικίνι της. Πρόκειται για δύο διαφορετικά σχέδια από την νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia. Το πρώτο είναι ένα κολακευτικό μπικίνι με τριγωνικό τοπ και σλιπ που φέρει κορδόνια για να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. Είναι κίτρινο και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, όπως και τη σιλουέτα. Το δεύτερο μπικίνι, που ξεχώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου, είναι ένα strapless με κορδόνια μαγιό, που έχει διακοσμηθεί με εφέ σφηκοφωλιάς και μαγνητίζει τα βλέμματα με την παστέλ μπλε απόχρωση του.

Εσύ ποιο από τα δύο θα επέλεγες να φορέσεις στην παραλία; Πες μας στα σχόλια.