Follow us

Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των fashionistas για την παραλία | Το επιλέγει και η Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά δείχνει πως μπορούμε να είμαστε fashionistas ακόμα και στην παραλία.

Ευγενία Σαμαρά Instagram @eugeniasamara

Ένας από τους λόγους που οι fashionistas αγαπούν το καλοκαιρινό στιλ είναι επειδή μας δημιουργεί τη διάθεση να πειραματιστούμε περισσότερο με συνδυασμούς σε χρώματα και μοτίβα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ, τα οποία την περίοδο του καλοκαιριού είναι πολύ χρήσιμα και σχεδόν απαραίτητα τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα καπέλα όπως τα ψάθινα, τα baseball και τα visor. Ο λόγος για να θυμηθούμε τη στιλιστική -και χρηστική- αξία τους είναι κάποιες αναρτήσεις της Ευγενίας Σαμαρά στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Ως γνήσια fashionista, η Ευγενία Σαμαρά έχει προσθέσει στην καλοκαιρινή συλλογή της το καπέλο που πρωταγωνιστεί στο street style. Ο λόγος για το bucket hat που ανέδειξαν οι οίκοι Dior, Prada και Jacquemus μέσα από τις συλλογές τους, κάνοντας τις λάτρεις της μόδας να τα φορέσουν τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία. Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε την εν λόγω τάση, επενδύοντας σε ένα bucket hat σε pastel απόχρωση που φέρει την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus.

Διαβάστε Επίσης

Οι νέες συλλογές των high street brands μόδας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από bucket hats τόσο σε μονοχρωμίες όπως το baby pink ή το denim όσο και σε μοτίβα όπως το καρό vichy, τα floral και tropical μοτίβα.

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Ευγενίας Σαμαρά

Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Γυναικείο καπέλο bucket φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα Calvin Klein

Αναστρέψιμο βαμβακερό καπέλο Medicine answear.gr

Καπέλο bucket με κεντημένη μαργαρίτα Pull and Bear

Καπέλο bucket με χάντρες Zara

Καπέλο από βαμβακερό σερζέ ύφασμα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ