Follow us

Style Inspo από την Ευγενία Σαμαρά | 5 σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις την άνοιξη

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα για την άνοιξη, σύμφωνα με την Ευγενία Σαμαρά;

evgenia samara NDP Photo Agency

Το στιλ είναι μία συνεχής αναζήτηση σε νέες γραμμές, νέους συνδυασμούς, νέες τάσεις. Φυσικά, ο βασικός στόχος και ο γνώμονας μας είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και μας αναδεικνύουν την εμφάνιση μας. Ωστόσο, έρχονται κάποιες στιγμές που νιώθουμε πως χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη βοήθεια και συγκεκριμένα περισσότερη στιλιστική έμπνευση.

Διαβάστε Επίσης

Μερικά clicks στο Instagram και στα προφίλ των γυναικών που θαυμάζουμε για το στιλ τους είναι αρκετά για να γεμίσουμε το νου μας με νέες εικόνες. Λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, ρίξαμε μία ματιά στον λογαριασμό της Ευγενίας Σαμαρά, η οποία ξεχωρίζει για το πολύ μοντέρνο ντύσιμό και την αισθητική της. Ξεχωρίσαμε λοιπόν πέντε σύνολα που θέλουμε να αντιγράψουμε τους επόμενους μήνες.

Στιλιστική έμπνευση από την Ευγενία Σαμαρά

#1

Τα τελευταία χρόνια, οι πλεκτές ζακέτες έχουν κεντρικό ρόλο στη λίστα με τις τάσεις της μόδας. Cropped ή μακριές, μονόχρωμες ή εμπριμέ, οι ζακέτες είναι ιδανικές ακόμα και για την περίοδο της άνοιξης, αφού αναλαμβάνουν τον ρόλο του πανωφοριού ή του τοπ. Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε μία cropped μαύρη ζακέτα με λουλούδια, που ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνια για casual εμφανίσεις.

Loading...

#2

Τα αξεσουάρ έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία εμφάνιση, αφού την κάνουν πιο όμορφη και ξεχωριστή. Φέτος την άνοιξη, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ευγενίας Σαμαρά και να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια νέα καπέλα. Jockey ή fedora, τα καπέλα είναι πολύ cool.

Loading...

#3

Είναι κάτι ανάμεσα σε πανωφόρι και πουκάμισο, ιδανικά για την περίοδο της άνοιξης και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashionistas. Ο λόγος για τα shackets, που είναι άκρως απαραίτητα για αυτή τη σεζόν. Η Ευγενία Σαμαρά προτείνει να τα συνδυάσεις με τζιν παντελόνι σε casual σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.

Loading...

#4

Μπορεί το τζιν παντελόνι να είναι ιδανικό για όλο τον χρόνο, ωστόσο την περίοδο της άνοιξης είναι το bottom που φοράμε περισσότερο από όλα τα άλλα. Εάν θέλεις να κάνεις τα ανοιξιάτικα σύνολά σου πιο ενδιαφέροντα, συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν με εμπριμέ πουκάμισα.

Loading...

#5

Οι ολόσωμες φόρμες και οι σαλοπέτες έχουν επίσης μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον. Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Ευγενία Σαμαρά μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram. Η ηθοποιός φόρεσε μία σαλοπέτα σε dusty pink απόχρωση με μπεζ πουλόβερ και combat μποτάκια. Για την περίοδο της άνοιξης, μπορείς να συνδυάσεις τις σαλοπέτες σου με πουκάμισα σε χαρούμενα χρώματα ή με πουλόβερ με λεπτή πλέξη.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ