Follow us

Έχεις μεγάλο στήθος; 4 στιλιστικά tips για να δημιουργήσεις τα πιο κολακευτικά καλοκαιρινά σύνολα

Ο οδηγός για να αναδείξεις τον σωματότυπο σου με τον πιο κολακευτικό και κομψό τρόπο.

Έχεις μεγάλο στήθος; 4 στιλιστικά tips για να δημιουργήσεις τα πιο κολακευτικά καλοκαιρνά σύνολα Splash/Ideal Images

Στο MissBloom καθημερινά θα βρεις πληθώρα άρθρων με στιλιστικές προτάσεις, οδηγούς αγοράς, έμπνευση για σύνολα αλλά και συμβουλές που θα κάνουν αναβάθμιση στο στιλ και την γκαρνταρόμπα σου. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στα tips για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος και θέλεις να δημιουργείς πάντα κολακευτικές εμφανίσεις.

Ξέρουμε πως μερικές φορές είναι μία χρονοβόρα πρόκληση να φέρεις την ισορροπία στη σιλουέτα σου και ειδικά με τις καλοκαιρινές γραμμές, το ντύσιμο αυτή την περίοδο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για εσένα. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 styling tips, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον σωματότυπό σου με τον πιο κολακευτικό και κομψό τρόπο.

Συνέχισε να διαβάζεις για να τα ανακαλύψεις.

Summer Style | Τι να αποφύγεις και τι να επιλέξεις από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα αν έχεις μεγάλο στήθος

Styling Tip No. 1

Τα κρουαζέ φορέματα έχουν την πιο κολακευτική γραμμή για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος. Το δέσιμο κάτω από αυτό σε συνδυασμό με τη ''V'' λαιμόκοψη είναι φτιαγμένα για εσένα. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο μπορείς πάντα να προσθέτεις μία φαρδιά ζώνη κάτω από το στήθος για να έχεις το ίδιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Loading...

Styling Tip No. 2

Όσον αφορά τα tops, η πιο κολακευτική γραμμή είναι εκείνη της heartline, δηλαδή της καρδιάς. Δώσε προσοχή και στις τιράντες των top. Καλύτερα να επιλέγεις εκείνα που φέρουν φαρδιά γραμμή, καθώς πέρα από την απαραίτητη στήριξη, που προσφέρουν, αποτελούν και μεγάλη τάση της σεζόν. Επίσης, η φαρδιά τιράντα είναι μία πρόταση που μπορείς να υιοθετήσεις και στα καλοκαιρινά φορέματα.

Loading...

Styling Tip No. 3

Άλλος ένας κομψός τρόπος για να δημιουργήσεις κολακευτικές καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι η επιλογή κομματιών, που φέρουν underwire, δηλαδή μπανέλα. Η εν λόγω λεπτομέρεια διακοσμεί τα πιο hot σχέδια της σεζόν και θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη και ανανεωμένη fashionista. Από τα φορέματα και τα τοπ έως τα μαγιό, αναζήτησε την undewire λεπτομέρεια.

Loading...

Styling Tip No. 4

Τέλος, είναι καλύτερο να αποφύγεις τα έντονα cut outs, καθώς δεν θα δείχνουν τόσο κολακευτικά σε αυτόν τον σωματότυπο. Το μεγάλο κόψιμο δεν συμβάλει στη αρμονία της σιλουέτας σε σύγκριση με το μεγάλο στήθος.

Loading...

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να φορέσεις ό,τι επιθυμείς αρκεί να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Τα παραπάνω είναι απλά προτάσεις και όχι κανόνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ