Follow us

7 + 1 αλυσίδες για το λαιμό που φέρουν την έγκριση των fashionistas | Τα κολιέ που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Οι αλυσίδες θα γίνουν μέρος του στιλ σου και θα προσθέσουν χαρακτήρα μέχρι και στα looks της παραλίας.

6 + 1 αλυσίδες για το λαιμό που φέρουν την έγκριση των fashionistas | Τα κολιέ που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι Splash/Ideal Images

Έχουνε κάνει λόγο πολλές φορές για την στιλιστικά αξία των αξεσουάρ. Ολοκληρώνουν όπως κανένα άλλο fashion item μία εμφάνιση, προσθέτοντας όσα της λείπουν. Κομψότητα, πολυτέλεια, χρώμα, ένταση και διαφορετικότητα, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που δίνουν στο outfit. Οι fashionitas ανά τον κόσμο επενδύουν κάθε σεζόν σε αυτά με τα κοσμήματα να κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα τους. Όμως τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε πως κάποια συγκεκριμένα κολιέ δίνουν το παρών ακόμα και στις πιο μινιμαλιστικές εμφανίσεις. Πρόκειται για τις αλυσίδες που διακοσμούν περίτεχνα το λαιμό και από τάση κατάφεραν να γίνουν ένα διαχρονικό κόσμημα. Διεκδικούν έτσι μία θέση στην συλλογή σου και συνάμα στις εμφανίσεις σου.

Loading...

Γιατί όλες οι fashionistas και οι celebrities επενδύουν στις αλυσίδες;

Οι αλυσίδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους πριν από μερικές σεζόν, την χρονιά του 2019, στην πιο chunky εκδοχή τους. Διακόσμησαν μέχρι και ρούχα, όπως επίσης τσάντες και υποδήματα. Γρήγορα, όμως, πέρασαν στην πιο διακριτική και φυσικά πολυτελή εκδοχή τους, το μινιμαλιστικό look τους με μικρούς κρίκους να συνδέονται μεταξύ τους, με λεπτές αλυσίδες και ενίοτε διακριτικά charms και πολύτιμες πέτρες να τις στολίζουν.

Loading...

Οι fashion experts δεν τις αποχωρίζονται, καθώς είναι κοσμήματα, που μπορούν να φορούν καθημερινά χωρίς να έχουν στιλιστικούς περιορισμούς. Προσθέτουν χαρακτήρα στο σύνολο και τονίζουν τον γυναικείο λαιμό και την περιοχή γύρω του. Επιλέγουν να συνδυάζουν τα μέταλλα, και να φορούν χρυσές με ασημένιες και ροζ χρυσό σε διαφορετικά μήκη έτσι ώστε να ξεχωρίζουν.

Shop the jewels

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμαι πως είναι τα κατάλληλα κολιέ για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι αλλά και την επόμενη σεζόν. Θα γίνουν μέρος του στιλ σου και θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου προσθέτοντας ενδιαφέρον ακόμα και στα looks της παραλίας. Ανακάλυψε παρακάτω τον shopping guide με τα πιο stylish σχέδια αλυσίδων σε ένα μεγάλο εύρος τιμών.

Loading...

Αλυσίδα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί και χρυσό χρώμα, Visetti

Επιχρυσωμένη αλυσίδα, Galleria Armadoro

Κολιέ σε κίτρινο χρυσό με στρογγυλές λεπτομέρειες, Aloro

Κολιέ με δύο διαφορετικές αλυσίδες, H&M

Σετ με 3 κολιέ με αλυσίδα και στρας, Stradivarius

Κολιέ κατασκευασμένο από ασήμι 925 και λεπτή στρώση επιμετάλλωσης χρυσού 24Κ, Prigipo

Κολιέ ορείχαλκος, κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ και πράσινα μονόπετρα, Anna Maria Mazaraki

Κολιέ με ασημένιες και χρυσές λεπτομέρειες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ