Follow us

Για την πόλη και το νησί | Αυτά είναι τα πέδιλα που επιλέγει η Βάσια Κωσταρά

Τα πέδιλα που κάθε fashionista αξίζει να έχει στη συλλογή της όπως τα προτείνει η Βάσια Κωσταρά.

Βάσια Κωσταρα Instagram @vassia_kostara

Ως shoe lovers, αμέσως μόλις αλλάξει η εποχή, εκτός από όλα τα νέα ρούχα που ανυπομονούμε να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας, στρέφουμε την προσοχή μας στα παπούτσια. Flat ή ψηλοτάκουνα, τα παπούτσια μπορούν αμέσως να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση, κάνοντας την πιο ιδιαίτερη. Αυτή τη στιλιστική συμβουλή φαίνεται πως γνωρίζει καλά και η Βάσια Κωσταρά, η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας που ξεχωρίζει για το στιλ της.

Όσον αφορά στο καλοκαιρινό στιλ, η Βάσια Κωσταρά έχει ήδη επιλέξει τα αγαπημένα της παπούτσια για τους επόμενους μήνες μέσα από τη νέα συλλογή της NAK shoes.

Τα αγαπημένα πέδιλα της Βάσιας Κωσταρά

Flat σανδάλια

Για τις casual βόλτες σου τόσο στην πόλη όσο και το νησί, τα αγαπημένα flat σανδάλια της Βάσιας Κωσταρά είναι μία must αγορά. Πρόκειται για ένα σανδάλι με λουριά και τρουκς που συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα και είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

Για την πόλη και το νησί | Αυτά είναι τα πέδιλα που επιλέγει η Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά

Θα τα βρεις εδώ.

Ψηλοτάκουνα mules

Η Βάσια Κωσταρά μάλιστα φόρεσε και μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα παπούτσια, την οποία μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει οι fashionistas. Ο λόγος για τα ψηλοτάκουνα mules σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο lime. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules συνδυάζεται τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνες, ενώ αναδεικνύουν τέλεια τα πόδια.

Βάσια Κωσταρά

Θα τα βρεις εδώ.

Λευκά πέδιλα

Από την καλοκαιρινή σύλλογή σου δεν πρέπει να λείπει το go-to πέδιλο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε διάφορες περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο με ένα λινό κοστούμι μέχρι τη βραδινή έξοδο ή ακόμα και τα καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις, ένα λευκό πέδιλο όπως αυτό της Βάσιας Κωσταρά από τη νέα συλλογή της NAK θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σου.

Βάσια Κωσταρά

Θα τα βρεις εδώ.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Spring Summer 2022 της NAK Shoes στο www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και στα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ