Follow us

Αυτή είναι η πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα και θα τη βρεις στην Pull & Bear

Η πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα που θα σου λύσει τα χέρια στο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Pull & Bear Courtesy of Pull & Bear

Είναι μερικά κομμάτια που θα ξεχωρίζουν στην γκαρνταρόμπα μας. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά οι πιο βασικοί είναι η πρακτικότητα, η ευελιξία και η κολακευτική γραμμή τους. Ξέρεις πως πάντα μπορείς να τα εμπιστεύεσαι για κομψές εμφανίσεις, καθώς δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ και στιλιστικούς συνδυασμούς για να σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη. Αποτελούν τις go - to επιλογές σου και θα δίνουν το παρών στις εμφανίσεις σου κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τις διάφορες τάσεις που μεσουρανούν στην αγορά και το street style. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις χώρο και για ένα ακόμη κομμάτι, που θα γίνει staple του στιλ σου. Καλά διάβασες βρήκαμε ένα stylish ρούχο, που δεν χρειάζεται προσπάθεια στο styling και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Ο λόγος για την ντένιμ ολόσωμη φόρμα από τη νέα συλλογή της Pull & Bear.

Το ρούχο που θα σου λύσει τα χέρια στο καλοκαιρινό ντύσιμο | Η ολόσωμη φόρμα της Pull & Bear που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

H ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα, κομψά, εύκολα και κολακευτικά κομμάτια. Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις διάφορες περιστάσεις. Θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από τη πρωινή ρουτίνα σου. Αποτελούν one-piece, είναι δροσερά και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και εμείς βρήκαμε την ιδανική.

Ο λόγος για την παρακάτω ολόσωμη φόρμα της Pull & Bear, που υιοθετεί τη μεγάλη τάση του double denim με τη συγκεκριμένη μορφή. Έχει μία αρκετά κολακευτική γραμμή, που τονίζει τη μέση αναδεικνύοντας διακριτικά το μπούστο και τις γυναικείες καμπύλες. Δίνει ύψος στη σιλουέτα μέσα από το καμπάνα τελείωμα και έχει έντονο γιακά και κοντό μανίκι. Μπορείς να τη φορέσεις από το γραφείο έως την έξοδό σου, ενώ θα προσφέρει πολλούς πόντους στις καλοκαιρινές εμφανίσεις δίνοντας απάντηση στο ''Τι θα φορέσω και σήμερα''.

Αυτή είναι η πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα και θα τη βρεις στην Pull & Bear
Τζιν ολόσωμη φόρμα σε μήκος bootcut και στυλ carpenter, με τσέπες μπροστά και κοντά μανίκια, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ