Follow us

Το Zara blazer της Μαρίας Μπεκατώρου που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Το blazer που θα φορούσε και η Kate Middleton στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αδυναμία στα blazers κάτι που αποδεικνύεται από τις φετινές της εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής ''The Chase''. Στο παρελθόν είχαμε κάνει λόγο για αρκετά looks της με πρωταγωνιστή τα blazers και σήμερα βρήκαμε το ιδανικό καλοκαιρινό σχέδιο, που θα θες άμεσα να αποκτήσεις και εσύ. Είναι η πινελιά που θα ολοκληρώσει τα πιο stylish office - ready looks σου.

Το Zara blazer της Μαρίας Μπεκατώρου που θα φορούσε και η Kate Middleton

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε στο πλατό του '' The Chase'' με το blazer που αξίζει σίγουρα μία θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για το παρακάτω look, στο οποίο θα δεις πως η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό σακάκι με καθαρές γραμμές, το οποίο συνδύασε με ένα απλό λευκό τοπ και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα από τα οποία ξεχωρίζει το statement κολιέ με το μεγάλο ''evil eye''.

Loading...

Γιατί χρειάζεσαι το συγκεκριμένο Zara blazer, που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου: Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ο πιο σημαντικός είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο blazer από την καλοκαιρινή συλλογή της Zara έχει διαχρονικό χαρακτήρα και είναι απολύτως stylish. Η διχρωμία του λευκού με το μαύρο προσθέτει επιβλητικότητα και δυναμισμό στο look. Η ανάγλυφη υφή του σε συνδυασμό με τα χρυσά κουμπιά του δίνουν πολυτελής όψη.

Είναι ένα blazer που θα βρίσκαμε στη συλλογή ενός μεγάλου οίκου, όμως, στην πραγματικότητα ανήκει στη Zara και έχει απολύτως προσιτή τιμή. Η αυστηρή γραμμή του με τον έντονο γιακά το αναδεικνύουν στο απόλυτο blazer για καλοκαιρινές εμφανίσεις, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Παρόμοια σχέδια έχουμε συναντήσει και στις εμφανίσεις τον πιο καλοντυμένων royals, όπως της Kate Middleton. Αν, λοιπόν, έχει κερδίσει και την ψήφο εμπιστοσύνης τους σίγουρα αξίζει και τη δική σου.

Βρες το παρακάτω σε απίστευτη έκπτωση.

Το Zara blazer της Μαρίας Μπεκατώρου που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου
Blazer με διχρωμία, ανάγλυφη όψη και χρυσά κουμπιά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ