Follow us

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις αξίζει να επενδύσεις σε αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ

Ο οδηγός επιβίωσης των καλοκαιρινών εκπτώσεων για να ανανεώσεις το στιλ σου.

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις αξίζει να επενδύσεις σε αυτά τα κομμάτια Pixel Formula

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Για να μην χάνεις, όμως, χρόνο και χρήματα άσκοπα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στο shopping list σου.

Summer Sales | Πού θα επενδύσεις στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Μαύρο ολόσωμο μαγιο | Είναι το swimwear που κολακεύει τις γυναικείες καμπύλες, δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τις τάσεις και θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε εμφάνιση στην παραλία. Plus, θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου και θα έχεις την ευκαιρία να το φορέσεις και ως τοπ.

Loading...

Καπέλο | Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας και για αυτό φέτος ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε ένα υπέροχο καπέλο που θα φορέσεις από την παραλία έως την πόλη, προστατεύοντας την επιδερμίδα και αναδεικνύοντας το στιλ σου.

Loading...

Mules | Στις εκπτώσεις μπορείς να κάνεις δικά σου τα αγαπημένα σου δερμάτινα mules, που πλέον από ένα trend έχουν αποκτήσει το status του staple κομματιού της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Loading...

Γυαλιά ηλίου | Από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου δεν μπορεί να λείπουν τα ''it girl'' γυαλιά ηλίου, εκείνα με τον μαύρο σκελετό και το πιο μίνιμαλ σχέδιο. Διαχρονικά και stylish, είναι η λεπτομέρεια που θα ολοκληρώνει τα εκλεπτυσμένα day outfits.

Loading...

Λευκό φόρεμα | Άκουσε μας και δεν θα χάσεις: Το λευκό φόρεμα είναι το κομμάτι passpartout που θα φορέσεις από την παραλία έως μία βραδινή έξοδο, πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. O ''trendproof'' χαρακτήρας του το αποδεικνύει.

Loading...

Two pieces | Οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν αναδείξει τα matcing sets ως τη λύση σε κάθε στιλιστικό πρόβλημα. Ευκολοφόρετα, κομψά και ευέλικτα είναι τα outfits που τα φοράς και φεύγεις γρήγορα από το σπίτι χωρίς να χάσεις χρόνο στο styling.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ