Follow us

Πώς θα νιώθεις άνετα όταν φοράς mini φορέματα; Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει το πιο έξυπνο tip

Η Αθηνά Οικονομάκου ακολούθησε το αγαπημένο trick των fashionistas.

Αθηνά Οικονομάκου NDP Photo Agency

Την περίοδο του καλοκαιριού, όλα μοιάζουν κάπως πιο εύκολα. Η λίστα με τις υποχρεώσεις μειώνεται και το πρόγραμμα γεμίζει με περισσότερες δραστηριότητες και εξορμήσεις που προσφέρουν διασκέδαση. Ως fashionistas που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο ντύσιμο, αυτό που έχουμε στο νου μας είναι πως θα δημιουργήσουμε μία κομψή εμφάνιση και τα φορέματα είναι μία από τις πρώτες σκέψεις μας.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, τα mini φορέματα που δεν είναι μία νέα τάση στον κόσμο της μόδας, ωστόσο είναι μία από τις επιλογές που κάνουν συχνά οι fashion experts τόσο για τις εμφανίσεις στην πόλη όσο και το νησί. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, σε κοριτσίστικα floral μοτίβα ή σε καρό patterns, τα mini φορέματα θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά όποιο κι αν είναι το dress code. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι βέβαια πως θα φορέσεις τα κοντά φορέματα στην πόλη, η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει τον πιο chic τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας, η οποία φορούσε μάλιστα ένα άκρως καλοκαιρινό look. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε συνδυάσει ένα mini λευκό φόρεμα με πλατφόρμες σε nude απόχρωση και μία tote τσάντα του οίκου Louis Vuitton. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα αλλά και ένα εντυπωσιακό hair look με πλεξούδες.

Styling Tip

Αυτό που ξεχωρίσαμε από την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το trick που ακολούθησε για να νιώθει πιο άνετα με το mini φόρεμά της. Η ηθοποιός φόρεσε ένα σορτς σε μπεζ απόχρωση, το οποίο σχεδόν δεν φαινόταν στο look της, ωστόσο την έκανε να κινείται με άνεση. Εάν είσαι fan των mini φορεμάτων, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το εν λόγω στιλιστικό tip.

Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ