Modern Muse | Φτιάξε την πιο chic γκαρνταρόμπα με αυτά τα κομμάτια της Massimo Dutti από τις εκπτώσεις

16 ρούχα και αξεσουάρ της Massimo Dutti που θα σου προσφέρουν άψογες εμφανίσεις από το γραφείο έως την βραδινή έξοδο αλλά και τα beach looks.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Modern Muse. Πώς ντύνεται η πιο κομψή γυναίκα; Ποια είναι τα fashion items που εμπιστεύεται για άψογες εμφανίσεις; Τι φοράει στο γραφείο και τι επιλέγει στις εξόδους της; Έχει την ίδια κομψότητα στο casual look της; Όλα αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που δεχόμαστε συχνά. Όλες θέλουμε να αναδειχθούμε στη modern muse, τη γυναίκα με το απαράμιλλο στιλ, που φαίνεται αβίαστα κομψό, έχει ενδιαφέροντες συνδυασμούς και μία αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα. Η modern muse χωρίζει τις ενδυματολογικές της επιλογές σε εκείνες που προορίζονται για τα σοφιστικέ looks του γραφείου και τα σαγηνευτικά σύνολα των εξόδων της σε hot προορισμούς της πόλης. Το καλοκαίρι ντύνεται με ανάλαφρα υφάσματα, που αποπνέουν δυναμισμό αλλά και πολυτέλεια. Το στιλ της είναι υπέροχο και μπορείς να το υιοθετήσεις με τα κομμάτια της καλοκαιρινής συλλογής της Massimo Dutti.

Shopping Time | Τι θα φόραγε μία Moden Muse από τη Massimo Dutti;

Η Massimo Dutti ξεχωρίζει με τις συλλογές της ανάμεσα στα πιο προσιτά fashion brands. Κρατάει ψηλά την ποιότητα της και τα σχέδια της χαρακτηρίζονται από μινιμαλισμό, διαχρονικότητα και κομψότητα. Ανάμεσα στην φετινή καλοκαιρινή συλλογή βρήκαμε αμέτρητους στιλιστικούς θησαυρούς για κάθε περίσταση της ημέρας. Κομμάτια για το γραφείο και το night - out look, για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου και must - have αξεσουάρ. Όλα φέρουν την έγκριση των fashion editors και το πιο σημαντικό είναι ότι θα τα συναντήσεις στην γκαρνταρόμπα της δυναμικής Modern Muse.

Κολακευτικά παντελόνια, passpartout πουκάμισα και tops, υποδήματα με πολυτέλεια και άνεση, τσάντες με χαρακτήρα, φορέματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και blazers για κάθε ώρα είναι τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη δική σου γκαρνταρόμπα. Όλα βρίσκονται σε super προσφορές.

Δημιούργησε την γκαρνταρόμπα των ονείρων σου με τα παρακάτω κομμάτια από τη Massimo Dutti.

Φόρεμα tie dye με λαιμόκοψη halter, Massimo Dutti

Παντελόνι σωλήνας από τεχνικό ύφασμα με πιέτες, Massimo Dutti

Κρουαζέ πουκάμισο που δένει, Massimo Dutti

Κοτλέ παντελόνι culotte, Massimo Dutti

Πλισέ φόρεμα τουνίκ, Massimo Dutti

Αμάνικη μπλούζα από 100% λινό, Massimo Dutti

Κοντό πλεκτό φόρεμα με τιράντες, Massimo Dutti

Δερμάτινα mules με τακούνι, Massimo Dutti

Slingabacks με τετράγωνη μύτη, Massimo Dutti

Tote raffia τσάντα, Massimo Dutti

Γκρι σακάκι από 100% λινό, Massimo Dutti

Δερμάτινα Μοκασίνια, Massimo Dutti

Bucket τσάντα από δέρμα, Massimo Dutti

Κοντή κρουαζέ ζακέτα, Massimo Dutti

Πουκάμισο ποπλίνα με λεπτομέρεια βολάν, Massimo Dutti

Πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα, Massimo Dutti