Follow us

Ο έξυπνος τρόπος για να γεμίσεις τη βαλίτσα με λιγότερα κομμάτια αλλά να δημιουργήσεις περισσότερα looks

Η καλοκαιρινή τάση που θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις εύκολα τη βαλίτσα σου.

street style Splash News / Ideal Image

Μπορεί αυτή την περίοδο, οι περισσότερες γυναίκες να ανυπομονούμε για τη στιγμή που οι υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν και οι καλοκαιρινές διακοπές θα ξεκινήσουν, ωστόσο υπάρχει κάτι που μας απασχολεί. Αυτό αφορά κυρίως την σωστή οργάνωση της βαλίτσας και όλα τα items που θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας. Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι, αξίζει να θέσεις έναν νέο στόχο στον εαυτό σου, δηλαδή να τοποθετήσεις στις αποσκευές σου πολυχρηστικά κομμάτια που θα κάνουν το ντύσιμο στις διακοπές μία πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Στην επίτευξη του εν λόγω στόχου πρόκειται να σε βοηθήσει μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2022. Ο λόγος για τα co-ord, matching sets, twin sets ή two pieces, δηλαδή τα σετ που αποτελούνται από δύο κομμάτια στην ίδια απόχρωση ή μοτίβο. Ποιοι είναι οι συνδυασμοί; Τοπ με φούστα ή σορτς ή παντελόνι ή κιλότ ή φούστα sarong, κιμονό με σορτς ή παντελόνα, πουκαμίσες με παντελόνες. Όλα τους όμως έχουν έναν κοινό στόχο, δηλαδή να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει να τα προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου; Ο λόγος που οι fashionistas αγαπούν τόσο τα twin sets είναι πως μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες περιστάσεις και ώρες της ημέρας, κάνοντας μικρές αλλαγές στο styling. Ένα τοπ με παντελόνα ή ένα κιμονό με flare παντελόνι είναι μία πολύ κομψή επιλογή τόσο για την παραλία όσο και τη βραδινή έξοδο στο νησί, ενώ αρκεί να προσθέσεις ένα εντυπωσιακό κόσμημα ή ζευγάρι παπουτσιών για να αναβαθμίσει το look σου.

Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως πρόκειται να σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα εάν δεν θέλεις να γεμίσεις τη βαλίτσα με πολλά ρούχα. Τα δύο κομμάτια του σετ μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά στην παραλία ή γενικώς στις βόλτες σου ώστε να δημιουργήσεις πολλά σύνολα με λιγότερα κομμάτια.

Τα co-ords που αγαπούν οι fashion experts

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the Trend

Σταυρωτό bralette με λαιμόκοψη halter Stradivarius

Χυτό εμπριμέ σορτς Stradivarius

Cropped έξωμο τοπ H&M

Μάξι φούστα με μοτίβο H&M

Drawstring-front crêpe blouse H&M

Φούστα από βισκόζη H&M

Εμπριμέ πουκάμισο Zara

Εμπριμέ παντελόνι Zara

Λινό τοπ Zara

Λινό παντελόνι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ