Η νέα συλλογή της Bershka είναι απολύτως ''ινσταγκραμική'' | Τα κομμάτια που θα κερδίσουν τα ''likes''

Με αυτά τα fashion items θα δημιουργήσεις cool εμφανίσεις, που αξίζουν το κλικ της κάμερας και τα likes στα social media.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι σημαντικό να επενδύουμε σε διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια, έτσι ώστε το καθημερινό ντύσιμο να είναι πάντα κομψό, γρήγορο και να αποφεύγονται τα στιλιστικά ατοπήματα. Παρ' όλα αυτά, μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, κάποιο fashion item που θα ανανεώσει τους κλασικούς συνδυασμούς και θα εξελίξει το προσωπικό μας στιλ. Σε αυτό τον σκοπό σημαντικό ρόλο παίζουν οι τάσεις, τα trends της εκάστοτε σεζόν που μας προσφέρουν statement κομμάτια. Αυτά θα κάνουν update στην γκαρνταρόμπα μας και μερικές φορές αξίζει να επενδύσεις σε τέτοιου είδους κομμάτια. Αναζητώντας, λοιπόν, αυτή την απαραίτητη ανανέωση ανακαλύψαμε το νέο drop της Bershka και ανάμεσα στα νέα ρούχα και αξεσουάρ βρήκαμε τα πιο ινσταγκραμικά κομμάτια.

Shopping Time | Στην Bershka θα βρεις τα ινσταγκραμικά κομμάτια που θα βάλουν ''φωτιά'' στα likes

Η Bershka είναι γνωστή για τις απολύτως on trend συλλογές της. Κυνηγάει κάθε τάση και παρουσιάζει τις πιο προσιτές εκδοχές τους. Έτσι, μπορούμε να την εμπιστευτούμε άφοβα για το update του καλοκαιρινού look μας, όταν πλέον έχουμε δημιουργήσει ξανά και ξανά τα ίδια outfits. Τι ξεχωρίσαμε από το νέο drop;

Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα εκκεντρικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας των fashionistas, εκείνων που φορούν τη τελευταία λέξη των οίκων μόδας και κάνουν τις πιο εκκεντρικές, τολμηρές εμφανίσεις στο street style. Παράδειγμα αποτελούν τα ιδιαίτερα bustier tops, ένα με cut outs, που είναι ιδανικό για το βραδινό σου στιλ, ένα με ανάγλυφο φλοράλ σχέδιο, που αποθεώνει τη θηλυκότητα και ένα ακόμη που υιοθετεί το ντένιμ trend. Πρόκειται για tops που θα φορέσεις μέχρι και με τα τζιν σου αναβαθμίζοντας το casual και συνηθισμένο τους look.

Από την άλλη βρήκαμε και ενδιαφέροντα φορέματα σε μίνι μήκος που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και υιοθετούν τις τάσεις του naked dress, edgy leather look και 00s denim style.

Ανακάλυψε τα παρακάτω και δημιούργησε τις πιο cool εμφανίσεις που αξίζουν το κλικ της κάμερας και τα likes στα social media.

Εφαρμοστό τζιν φόρεμα off-shoulder, Bershka

Μίνι φόρεμα με αραιή πλέξη, Bershka

Μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη halter κορσέ λεπτομέρεια και όψη δέρματος, Bershka

Μίνι φόρεμα με cut outs, Bershka

Bustier top με cut out, Bershka

Τοπ με σιφόν λεπτομέρεια από τριαντάφυλλα, Bershka

Τοπ ντένιμ lace up, Bershka