Follow us

Τρία απλά tips για να διατηρήσεις τα μαγιό σου σαν καινούργια

Τα tips που ακολουθούν οι ενημερωμένες fashionistas για μαγιό που διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

magio iStock

Όσα μαγιό κι αν έχουμε στη συλλογή μας, πάντα λίγο πριν τις διακοπές, θα εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με νέα σχέδια. Οι νέες συλλογές των beachwear brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε αποχρώσεις και μοτίβα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista. Αφού όμως κάνεις τις αγορές σου, χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι ακόμα, δηλαδή πως θα φροντίσεις τα μαγιό σου, ώστε να τα διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση και να τα φοράς για χρόνια.

Loading...

Το σωστό πλύσιμο

Το πλύσιμο του μαγιό είναι ίσως αυτό που θα πρέπει να προσθέσεις περισσότερο από όλα. Κάθε φορά που επιστρέφεις από την παραλία ή την πισίνα, θα πρέπει να πλένεις το μαγιό σου και να μην το παραλείπεις. Συγκεκριμένα, προτίμησε να το πλύνεις στα χέρια και μάλιστα με κρύο νερό, αφού το στύψιμο και το καυτό νερό του πλυντηρίου μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα και την εφαρμογή του. Μπορεί να σου φαίνεται μία βαρετή διαδικασία, αλλά να είσαι σίγουρη πως το μαγιό σου θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση για περισσότερο διάστημα εάν το ξεπλένεις κάθε φορά καλά από το χλώριο ή το αλάτι.

Προσοχή με το αντηλιακό

Φυσικά και είναι απόλυτα απαραίτητο να απλώσεις στο σώμα σου αντηλιακό, ωστόσο θα πρέπει να είσαι κάπως προσεκτική όσον αφορά στο μαγιό σου. Πρόσεχε δηλαδή ώστε να μην λερωθεί το μαγιό σου από αντηλιακό ή λάδι μαυρίσματος, αφού κάποια υφάσματα δεν καθαρίζουν εύκολα ή μπορεί ο λεκές να μην υποχωρήσει καθόλου. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσέξεις λίγο περισσότερο.

Loading...

Το σωστό στέγνωμα είναι σημαντικό

Τα μαγιό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ο καυτός ήλιος σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας μπορούν να αλλοιώσουν την ποιότητα τους.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ