Γιατί όλοι θέλουν το καλοκαιρινό φόρεμα της πρωταγωνίστριας του ''Stranger Things'' Millie Bobby Brown

Εμείς το βρήκαμε και αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τη Millie Bobby Brown την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ''Stranger Things'' και μπροστά στα μάτια μας εξελίχθηκε από ένα κοριτσάκι σε μία γυναίκα και από μία ηθοποιό σε μία επιχειρηματία. Η ίδια δημιούργησε το δικό της beauty brand, ενώ παράλληλα γυρίζει ταινίες και σειρές, που σύντομα θα θαυμάσουμε στις οθόνες μας. Βέβαια, στο δικό μας ραντάρ κατάφερε να μπει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς η Millie Bobby Brown έχει δημιουργήσει μία εξίσου ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως η νεαρή είναι ένα ανερχόμενο style icon και ήδη έχει μεγάλη επίδραση στη βιομηχανία της μόδας. Μάλιστα, ένα από τα τελευταία της looks προκάλεσε φρενίτιδα στη fashion κοινότητα.

Το καλοκαιρινό φόρεμα της Millie Bobby Brown που όλες θέλουμε να φορέσουμε

Η Millie Bobby Brown δημοσίευσε πρόσφατα την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία όλοι πρόσεξαν το υπέροχο φόρεμά της. Θα αναρωτιέσαι όμως την αιτία, που το προκάλεσε. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά είναι δημοφιλές καθώς ενσαρκώνει την Y2K αισθητική, που έχει κατακτήσει τα social media και τις τάσεις. Το fun φλοράλ μοτίβο του σε συνδυασμό με τα χρώματα του το κάνουν ακαταμάχητο ανάμεσα στις ενημερωμένες fashionistas. Το εν λόγω σχέδιο, που θα βρεις παρακάτω, ανήκει στο fashion brand Sandro, έχει halter λαιμόκοψη, που δένει στο λαιμό και βαθύ ''V'' ντεκολτέ, μία κολακευτική λεπτομέρεια για το μπούστο.

Ξεχωρίζει επίσης και για το cut - out του, που έχουμε αναφέρει πολλάκις πως είναι μία από τις πιο hot τάσεις και αυτή τη σεζόν (διάβασε περισσότερα εδώ). Έχει μίντι μήκος, το κατάλληλο για κάθε περίσταση, και αέρινη φούστα για να σε κρατήσει δροσερή ακόμα και στον καύσωνα. Φέρει στιλιστική ευελιξία για να το φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε από το must have καλοκαιρινό φόρεμα;

Μίντι φόρεμα με φλοράλ μοτίβο cut - outs και halter λαιμόκοψη, Sandro