Follow us

Ποια παπούτσια θα χρειαστείς στις διακοπές σου ανάλογα με τον προορισμό

Νησί, ορεινό χωριό ή εξωτερικό; Όποιος και αν είναι ο προορισμός σου εμείς έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις.

Ετοιμάζεις βαλίτσα; | Στα Pull & Bear σου βρήκαμε τα απαραίτητα κομμάτια για τις διακοπές σου iStock

Σήμερα δημιουργήσαμε τον απόλυτο στιλιστικό οδηγό για το πακετάρισμα των παπουτσιών στη βαλίτσα σου. Αν δεν ξέρεις ποια σχέδια είναι απαραίτητα και κατάλληλα για τις διακοπές σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις. Όποιος και αν είναι ο φετινός προορισμός των διακοπών σου, νησί, ορεινό χωριό ή χώρα του εξωτερικού, εμείς έχουμε τις ιδανικές προτάσεις για να οργανώσεις τις αποσκευές σου έξυπνα και με στόχο τις άψογες εμφανίσεις.

Στο νησί

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, μαζί σου θα πρέπει να έχεις ένα ζευγάρι σαγιονάρες, οι οποίες σύμφωνα με τις fashionistas φοριούνται και στις εμφανίσεις σου εκτός παραλία (θα βρεις το απαραίτητο style inspo εδώ). Πολυτελή σανδάλια με δερμάτινες λεπτομέρειες θα ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση σου, ενώ αν είναι εφικτό στο περπάτημα μπορείς να πάρεις μαζί σου και ψηλοτάκουνα. Mules με φαρδύ τακούνι, εσπαντρίγιες, lace up πέδιλα και platform heels είναι μέσα στις προτάσεις για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου στο νησί.

Loading...

Σε ορεινή εκδρομή

Σε ένα ορεινό προορισμό θα χρειαστείς σίγουρα αθλητικά παπούτσια και όχι απλά sneakers. Ανάλογα με τις δραστηριότητες σου, αν σκοπεύεις δηλαδή να κάνεις κάποια ορειβασία, ίσως να χρειαστείς τα ανάλογα μποτάκια. Μαζί σου πρόσθεσε μπαλαρίνες για τις πιο χαλαρές βόλτες σου, για φαγητό ή ποτό, ενώ και οι φλατ εσπαντρίγιες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Τα πολυτελή δερμάτινα σανδάλια θα δώσουν μία φινέτσα στο look σου, οπότε αν σου το επιτρέπει το κλίμα σίγουρα να τα πάρεις μαζί σου. Επίσης, εάν η νυχτερινή ζωή στον προορισμό που θα πας είναι πλούσια, τότε πρόσθεσε και ένα ζευγάρι mules με μεσαίο τακούνι για να ολοκληρώσεις το nigh out look σου.

Loading...

Στο εξωτερικό

Οι επιλογές εδώ διαφοροποιούνται αρκετά σε σύγκριση με τα παραπάνω. Αν φέτος το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς μία χώρα του εξωτερικού, τότε θα χρειαστείς άνετα παπούτσια, διότι θα έχεις αρκετό περπάτημα για να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της. Πιθανότατα όλη την ημέρα θα είσαι στο δρόμο, οπότε σίγουρα μαζί σου πάρε τα διαχρονικά, ευέλικτα και stylish λευκά sneakers. Θα είναι άνετα στο περπάτημα και δεν θα αφαιρούν πόντους από το στιλ σου.

Loading...

Εναλλακτικά μπορείς να πακετάρεις μοκασίνια ή loafers, που προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου. Μπορείς να εμπιστευτείς και σανδάλια τύπου slides, που θα σε κρατήσουν άνετη και δροσερή. Για τα βραδινά looks μπορείς να φορέσεις ψηλοτάκουνα με μεσαίο ύψος, όπως block lace up heels ή και εσπαντρίγιες, καθώς θα θελήσεις να περπατήσεις την πόλη και το βράδυ, όταν είναι ''ντυμένη'' με τα φώτα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ