Follow us

Η Zara σχεδίασε τα πιο κομψά φλατ παπούτσια για τις βραδινές εξόδους των διακοπών σου

Θα μπορείς να περπατάς και να χορεύεις όλο το βράδυ χωρίς να στερηθείς τίποτα απο την κομψότητα του βραδινού σου look.

Η Zara σχεδίασε τα πιο κομψά φλατ παπούτσια για τις βραδινές εξόδους των διακοπών σου Splash/Ideal Images

Για να πάρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για το καθημερινό αλλά και το επίσημο ντύσιμο εμπιστευόμαστε τις πιο κομψές γυναίκες των social media. Με κάθε τους ανάρτηση μας προσφέρουν νέες τάσεις, προτάσεις συνόλων, στιλιστικά tips και fashion items που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ειδικά τώρα, που η θερμοκρασία παραμένει στα ύψη χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους, για να διατηρήσουμε την άνεση και το στιλ μας, χωρίς να στερηθούμε τίποτα από την κομψότητα. Σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στο βραδινό ντύσιμο και πως μπορούμε να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω μέσα από τις σωστές ενδυματολογικές επιλογές.

Στα night outs είτε της πόλης είτε των διακοπών θέλουμε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, να μπορούμε να διασκεδάζουμε όλο το βράδυ και να ανακαλύπτουμε τις ομορφιές του εκάστοτε προορισμού. Οι fashionistas, λοιπόν, μας προτείνουν να ολοκληρώσουμε τα βραδινά looks με φλατ παπούτσια. Καλά διάβασες, θα φορέσεις το night out σύνολό σου με φλατ υποδήματα.

Οι style experts εμπιστεύονται σανδάλια και άλλου είδους φλατ υποδημάτων για τα βραδινά looks τους στις διακοπές τους διασφαλίζοντας πως δεν θα στερηθούν τίποτα από το στιλ τους και σίγουρα όχι την άνεσή τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Για αυτό και εμείς αναζητήσαμε τα πιο stylish φλατ υποδήματα για αυτή την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, σχέδια που θα φορέσεις τόσο στις διακοπές σου όσο και στην πόλη προσφέροντας μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Τις στιλιστικές προϋποθέσεις πληρούν 4 διαφορετικά υποδήματα της Zara, που θα δώσουν στιλ και χάρη σε κάθε σου βήμα. Slingacks με στρας και raffia εφέ, σανδάλια με glamorous πινελιές και διαχρονικό look, είναι τα σχέδια που θα βρεις παρακάτω.

Shop the dream shoes

Φλατ slingacks με αγκράφα, Zara

Φλατ slingacks με στρας, Zara

Φλατ σανδάλια με glamorous λεπτομέρειες, Zara

Φλατ δερμάτινα σανδάλια με λουράκια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ