Follow us

3 συμβουλές για να περπατάς πάνω σε ψηλοτάκουνα σαν μοντέλο στην πασαρέλα

Τα tips που θα δώσουν αέρα μοντέλου στο περπάτημα σου πάνω σε ψηλοτάκουνα

3 συμβουλές για να περπατάς πάνω σε ψηλοτάκουνα σαν μοντέλο στην πασαρέλα Pixel Formula

Ανάμεσα στα διάφορα υποδήματα που έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της ξεχωρίζουν πάντα τα ψηλοτάκουνα. Γόβες, πέδιλα, μποτάκια, μπότες, slingbacks και άλλα τόσα σχέδια με ψηλό και μεσαίο τακούνι, πάντα θα δίνουν το παρών στις εμφανίσεις μας. Τα εν λόγω παπούτσια κατέχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, καθώς η επιθυμία να τα περπατήσουμε και να δημιουργήσουμε μία πλούσια συλλογή με αυτά κρατάει χρόνια. Θαυμάζαμε τις άγνωστες γυναίκες στους δρόμους που τα φορούν και μικρές ακούγαμε με προσοχή των ήχο που έκαναν στην άσφαλτο και το δάπεδο, σαν να ήταν μουσική στα αυτιά μας. Για χρόνια τρυπώναμε μέσα στις ντουλάπες των μητέρων μας και ''δανειζόμασταν'' χωρίς να το γνωρίζουν τις γόβες τους, καθώς παίζαμε.

Loading...

Τα ψηλοτάκουνα είναι ίσως τα πιο αγαπημένα γυναικεία παπούτσια και μας προσφέρουν μία ασύγκριτη αυτοπεποίθηση σε κάθε μας βήμα, όπως επίσης δυναμισμό και χάρη. Πιθανότατα πολλές από εμάς να έχουμε κρατήσει και το πρώτο μας ζευγάρι ψηλοτάκουνων, πάνω σε εκείνα που μάθαμε να περπατάμε και να ισορροπούμε για ώρες. Παρ' όλα αυτά, όσο και αν τα λατρεύουμε, τα εν λόγω παπούτσια έχουν και τις δυσκολίες τους. Κάποια είναι άβολα και άλλα πολύ ψηλά, ενώ μερικές φορές φέρουν δυσκολία και στο περπάτημα.

Loading...

Walk it like you talk it | Τα tips που θα δώσουν αέρα μοντέλου στο περπάτημα σου πάνω σε ψηλοτάκουνα

Πάνω σε αυτά θα εστιάσουμε σήμερα. Κάνοντας την καθημερινή περιήγηση στην πλατφόρμα του Tik Tok αναζητώντας στιλιστική έμπνευση και tips ανακαλύψαμε το παρακάτω χρηστικό βίντεο. Πρόκειται για μία δημοσίευση στην οποία θα βρεις τρεις σημαντικές συμβουλές για να περπατάς με χάρη και πάνω από όλα με άνεση στα ψηλοτάκουνα. Μάλιστα, η fashion expert India Gants, που εργάζεται ως μοντέλο, θα σου δείξει και τον σωστό τρόπο για να κατέβεις με χάρη μέχρι και τις σκάλες. Εμπιστεύσου την και υιοθέτησε τις συμβουλές της για να φοράς τα ψηλοτάκουνα σαν μοντέλο στην πασαρέλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ