Follow us

Αν είναι να γυμναστείς κάν' το σαν τη Alessandra Ambrosio | Το αθλητικό look που θα φορέσεις παντού

Τα κομμάτια που αναδεικνύουν το μαύρισμα και τη σιλουέτα σου δίνοντας τον αέρα του supermodel.

Αν είναι να γυμναστείς κάν' το σαν τη Alessandra Ambrosio | Το αθλητικό look που θα φορέσεις παντού Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και των διακοπών, για μερικούς και μερικές όμως η καθημερινότητα δεν αλλάζει ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες εποχές. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μπορεί να παίρνουμε μία απόσταση από τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τους γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο, δεν σταματάμε άλλες καθημερινές συνήθειες, όπως η γυμναστική. Τα οφέλη της είναι γνωστά και πολλά τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία και έτσι μας κρατάει συντροφιά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μία από τις μεγαλύτερες λάτρεις της είναι η Alessandra Ambrosio, που πολλάκις έχει μιλήσει για τη δική της ρουτίνα γυμναστικής.

Η ίδια ως supermodel δεν σταματάει να γυμνάζεται, καθώς είναι μέρος της δουλειάς της. Μάλιστα, επειδή ασκείται τόσο πολύ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μικρή γκαρνταρόμπα με athleisurewear, δηλαδή ρούχα που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και διαθέτουν και στιλ που επιτρέπει να τα φοράς κι εκτός γυμναστηρίου. Όπως είναι αναμενόμενο, τα ρούχα φέρουν καρτελάκι και κάποια συγκαταλέγονται στη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και άλλα στην Άνοιξη/Καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση τα αθλητικά της ρούχα μας πείθουν να γυμναστούμε και εμείς -και ειδικά το τελευταίο της look.

Loading...

Η Alessandra Ambrosio με το αθλητικό look που θα σε πείσει να γυμναστείς

Η Alessandra Ambrosio κατοικεί στο Λος Άντζελες και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι πάντα την παρακολουθεί και την απαθανατίζει ακόμα και έξω από το γυμναστήριο. Στις παρακάτω φωτογραφίες το μοντέλο μόλις έχει τελειώσει με την άσκηση της και απολαμβάνει έναν χαλαρό περίπατο με την κόρη της, Anja. Ωστόσο, τη δική μας προσοχή μαγνήτισε με το outfit της.

Η ίδια φοράει ένα total white αθλητικό look που θα αξιοποιήσεις από το ταξίδι σου στις διακοπές έως τον περίπατο και το γυμναστήριο. Ο λόγος; Η απόχρωση του αναδεικνύει το μαύρισμα σου, αποπνέει μία αβίαστη κομψότητα και τα κομμάτια είναι άκρως ευέλικτα, για να τα συνδυάσεις και με άλλα κομμάτια της αθλητικής και όχι μόνο γκαρνταρόμπας σου.

Αν είναι να γυμναστείς κάν' το σαν τη Alessandra Ambrosio | Το αθλητικό look που θα φορέσεις παντού

Shop the look

Ultraboost 5 DNA Running αθλητικά παπούτσια, Adidas

Κολάν με μήκος μέχρι τον αστράγαλο compressive pocket, Oysho

High Crossback Zip Sports Bra, Under Armour

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ