Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το πιο κολακευτικό μπικίνι του καλοκαιριού

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε την απόχρωση που θα αναδείξει το μαύρισμά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει και το μυαλό είναι επικεντρωμένο σε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα τοποθετήσουμε στη βαλίτσα. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι δίχως αμφιβολία το μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο, αφού είναι εκείνο που θα μας συντροφεύσει στη χαλάρωση και τις βουτιές στη θάλασσα. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με μαγιό, η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το πιο κολακευτικό μπικίνι.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στη Μύκονο, από όπου και δημοσίευσε ένα πολύ κομψό beach look. Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να φορέσει ένα άκρως κολακευτικό μπικίνι, που είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Stefania Frangista, στην top απόχρωση του καλοκαιριού, δηλαδή το πορτοκαλί.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που το εν λόγω στιλ μπικίνι είναι τόσο ξεχωριστό είναι αρχικά πως μπορείς να το βρεις σε είκοσι διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις τα χρώματα που ταιριάζουν στο στιλ σου. Το πορτοκαλί ωστόσο που προτίμησε η Υβόννη Μπόσνιακ πρόκειται να αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Το beach look της Υβόννη Μπόσνιακ

Get the Look

Celine Papaya Stafenia Papaya

Θα το βρεις εδώ.