Follow us

Αυτά είναι τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις τις μίνι φούστες σαν τις ενημερωμένες fashionistas

Οι μίνι φούστες είναι η τάση που θα φοράμε και την επόμενη σεζόν οπότε ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους σωστούς style combos.

Πώς θα φορέσεις την tennis φούστα off court | Τα looks που αναβαθμίζουν τη μίνι φούστα με πιέτες Splash/Ideal Images

Οι μίνι φούστες ήρθαν για να μείνουν. Από τη στιγμή που παρουσίασε τις πιο ανανεωμένες εκδοχές τους η Miuccia Prada στο catwalk S/S'22 της Miu Miu οι μίνι φούστες κέρδισαν έδαφος με κάθε εμφάνιση των fashionistas να εδραιώνει περισσότερο τη θέση τους. Τα συγκεκριμένα fashion items συμπεριλαμβάνονται σε μία νοσταλγική επιστροφή της μόδας στα 00s και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να φύγουν από το προσκήνιο της. Για αυτό και σήμερα θα σου δείξουμε πως να τις φορέσεις σαν πραγματική fashionistas για να αποφύγεις κάθε στιλιστικό ατόπημα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 6 παπούτσια που ταιριάζουν ιδανικά με τις μίνι φούστες σου. Θα τις ανανεώσουν δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο look σου. Plus, θα ανακαλύψεις και δυο style combos που είναι ιδανικοί για το φθινόπωρο.

Με ποια παπούτσια ταιριάζουν ιδανικά οι μίνι φούστες σου;

Shoes No. 1 | Για το απόλυτο tennis look συνδύασε τη μίνι φούστα σου με λευκά sneakers. Extra πόντους θα πάρεις αν ολοκληρώσεις το outfit σου με ένα πόλο.

Loading...

Shoes No. 2 | Τα mules, κάθε σχέδιο, ταιριάζουν μοναδικά με τις μίνι φούστες και μπορείς να τα φορέσεις άφοβα μαζί τους.

Loading...

Shoes No. 3 | Μην ξεχνάς πως πλέον οι fashionistas έχουν αναδείξει τα flip flops στο απόλυτο street style shoe για τις ημέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Loading...

Shoes No. 4 | Στις διακοπές σου αλλά και στο city look σου μπορείς να ολοκληρώσεις το look με πρωταγωνιστή τη μίνι φούστα της επιλογής σου με σανδάλια.

Loading...

Shoes No. 5 | Για το επόμενο διάστημα, το μεταβατικό του φθινοπώρου, μπορείς να φορέσεις τις μίνι φούστες με loafers.

Loading...

Shoes No. 6 | Στην ίδια φθινοπωρινή διάθεση, συνδύασε τις μίνι φούστες σου με μπότες που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ