Follow us

Τι θα φορέσεις στο θέατρο το καλοκαίρι | Η πρόταση της Μαρίας Μπακοδήμου είναι η πιο stylish

Στην επόμενη έξοδό σου μπορείς να εμπιστευτείς το style combo της Μαρίας Μπακοδήμου για άψογες εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία γυναίκα που λατρεύει το styling και ακόμα περισσότερο το θηλυκό ντύσιμο, κάτι που αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση είτε είναι τηλεοπτική είτε στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα, το πρόσφατο look της μοιράζει στιλιστική έμπνευση για μία πολύ συγκεκριμένη περίσταση, που όλες μας έχουμε στο πρόγραμμα μας. Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση σε έναν ανοιχτό χώρο.

Η Μαρία Μπακοδήμου με ολόσωμη φόρμα στο Θέατρο Άλσος | Γιατί αξίζει να αναδημιουργήσεις το look της

Ο λόγος για την εμφάνιση της στη διάσημη θεατρική παράσταση ‘Τι ζούμε ρε’, μία σύγχρονη επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου με ένα καταξιωμένο cast ηθοποιών, ταλαντούχους χορευτές και υπέροχη ορχήστρα. Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για να την παρακολουθήσει και πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του NDP μαζί με τους φίλους της, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση.

Τι φόρεσε για αυτή την καλοκαιρινή περίσταση; Μία ολόσωμη φόρμα με μακριά μανίκια, με έντονο γιακά, σούρα στη μέση και σατινέ όψη. Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα άκρως κολακευτικό ρούχο που θα σε κρατήσει stylish και δροσερή τόσο σε ένα θερινό θέατρο όσο και σε μία βραδινή έξοδο. Αποτελεί ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς είναι ένα one piece που χρειάζεται μόνο αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Η επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου, όμως, είναι η πιο ιδανική πρόταση αφού το πορτοκαλί χρώμα της αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Επίσης, η σιλουέτα του ρούχου αγκαλιάζει μοναδικά τη μέση, και το μακρύ μανίκι σου δίνει την ευκαιρία να τη φορέσεις και το φθινόπωρο.

Τι θα φορέσεις στο θέατρο το καλοκαίρι | Η πρόταση της Μαρίας Μπακοδήμου είναι η πιο stylish

Η Μαρία Μπακοδήμου συνδύασε το εν λόγω κομμάτι με nude πέδιλα, που φέρουν την trendy διαφάνεια και ένα φάκελο τσάντα με μοτίβο στις πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις. Statement κοσμήματα έδωσαν την απαραίτητη πινελιά πολυτέλεια στο look της.

Μαρια Μπακοδήμου

Στην επόμενη έξοδο σου μπορείς να εμπιστευτείς το style combo της Μαρίας Μπακοδήμου για άψογες εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ