Ξέμεινες στην πόλη; Το look της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ιδανικό για τις καυτές ημέρες του Αυγούστου

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου σίγουρα θα φέρει τη δροσιά του νησιού στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε μία γενικότερη εικόνα η πλειοψηφία εγκαταλείπει με χαρά την πόλη και αναχωρεί καθημερινά για άλλους προορισμούς, είτε αυτό είναι το ''πάρτι στο νησί'' ή χαλάρωση στο χωριό. Σε κάθε περίπτωση η πόλη αδειάζει -όχι εντελώς όμως. Κάποιοι θα μείνουν τον Αύγουστο στην πόλη (σηκώνουμε διακριτικά το χέρι σε ένδειξη συμπαράστασης) και θα το κάνουν με στιλ. Μία πρόσφατη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου μας έδωσε την απόλυτη στιλιστική έμπνευση για τις εμφανίσεις του Αυγούστου στην πόλη. Αν, λοιπόν, πήγες διακοπές το προηγούμενο διάστημα ή απλά θέλεις να απολαύσεις την ηρεμία του αστικού κέντρου, τότε η Αθηνά Οικονομάκου σού έχει την ιδανική στιλιστική πρόταση για να το κάνεις με κομψότητα.

City Look | Το Αυγουστιάτικο σύνολό της Αθηνάς Οικονομάκου που θα θες να αναδημιουργήσεις άμεσα

H Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε από τις διακοπές της και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για μερικές δουλειές της. Η ίδια για μία χαλαρή πρωινή εμφάνιση επέλεξε να φορέσει casual κομμάτια, που ωστόσο είχαν μία αβίαστη κομψότητα και φυσικά την bohemian αισθητική που λατρεύει τόσο.

Η ίδια φόρεσε ένα αθλητικό σουτιέν σε μαύρη απόχρωση, ένα λευκό αμάνικο τοπ με loose γραμμή και μία μάξι αέρινη φούστα με μοτίβο, tiers και φούξια απόχρωση -μία μεγάλη τάση της καλοκαιρινής σεζόν.

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσθεσε cool αξεσουάρ, καθώς ως σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων γνωρίζει την στιλιστική αξία τους. Μαύρα μικρά γυαλιά ηλίου, ασημένια κοσμήματα στο λαιμό και τα χέρια, όπως επίσης και statement σκουλαρίκια, και μία μαύρη oversized ζώνη, που έδωσε περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της, ήταν οι επιλογές της. Αυτά τα fashion items έδωσαν περισσότερο χαρακτήρα στο casual look της, για αυτό οφείλεις να προσθέσεις και εσύ τα δικά σου αγαπημένα αξεσουάρ στις επόμενες εμφανίσεις σου στην πόλη. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με άνετα μαύρα σανδάλια με chunky σόλα και μία nude τσάντα ώμου.