Follow us

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις θα συνδυάζεις αυτά τα δύο κομμάτια για άψογες εμφανίσεις

Τα looks που θα σε πείσουν πως ο συνδυασμός του τζιν με το πουκάμισο είναι ό,τι πιο καλόγουστο στην γκαρνταρόμπα σου.

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις θα συνδυάζεις αυτά τα δύο κομμάτια για άψογες εμφανίσεις Pixel Formula

Όλες μας έχουμε εκείνες τις ημέρες που πραγματικά νιώθουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε. Τόσα ρούχα είναι διπλωμένα και άλλα τόσα κρεμασμένα και όμως δεν μπορούμε να βρούμε εκείνη τη στιλιστική συνταγή που θα μας δώσει το outfit που χρειαζόμαστε για την εκάστοτε κοινωνική περίσταση. Σαν να έχει πατήσει κάποιος ''delete'' στην στιλιστική έμπνευση μας, στα ρούχα και τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας. Επειδή αυτό μπορεί να σου συμβαίνει συχνά, εμείς σήμερα θα σου δώσουμε τη λύση, για να γίνουν αυτές οι μέρες παρελθόν. Για να είσαι πάντα κομψή όπου και αν σκοπεύεις να πας, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, χρειάζεται να συνδυάσεις δύο κομμάτια. Ο λόγος για το τζιν και το πουκάμισο. Δύο staples που το ένα βρίσκει το ιδανικό ταίρι του στο άλλο, μία ιστορία 'αγάπης' στις σελίδες της μόδας. Τόσο ταιριαστά είναι μαζί και άλλο τόσο καλοντυμένη θα είσαι αν τα εμπιστευτείς.

Τα looks που θα σε πείσουν πως ο συνδυασμός του τζιν με το πουκάμισο είναι ό,τι πιο καλόγουστο στην γκαρνταρόμπα σου

Πρόκειται για δύο απαραίτητα κομμάτια σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, που δεν γνωρίζουν από ταμπελάκια σεζόν. Δεν ανήκουν στους κρύους μήνες και σε καμία περίπτωση μόνο στους ζεστούς. Με λίγα λόγια μπορείς να τα φοράς όλο το χρόνο άφοβα μαζί. Υπάρχει κάποιο άλλο outfit που να έχει την ίδια στιλιστική ευελιξία σε κάθε σεζόν; Όχι, για αυτό και αποτελεί τη λύση στα στιλιστικά διλήμματα. Επίσης, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και δεν τα αγγίζουν οι τάσεις.

Οι fashionistas τα εμπιστεύονται για τις πιο κομψές εμφανίσεις τους κάθε ώρα της ημέρας. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αξεσουάρ στον συγκεκριμένο στιλιστικό συνδυασμό, που δίνουν κάθε φορά μία νέα πνοή στο look. Από κλασικά αθλητικά, πέδιλα και mules έως ψηλοτάκουνα και σανδάλια, έχεις απόλυτη ελευθερία στο styling και τίποτα δεν είναι λάθος μαζί με το τζιν & πουκάμισο.

Δες παρακάτω τα πιο κομψά looks και τις διάφορες παραλλαγές που μπορείς να κάνεις με αυτόν τον στιλιστικό συνδυασμό, για να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου και τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ