Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού για να μείνεις αξέχαστη

Ένας στιλιστικός οδηγός επιβίωσης για να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για το look σου στο πρώτο ραντεβού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μερικές περιστάσεις καταφέρνουν να πατούν ένα γενικό ''delete' στο μυαλό μας όσον αφορά το dress code τους. Μία από αυτές είναι τα ενθουσιώδη και αγχωτικά πρώτα ραντεβού: Μιλάς με ένα πρόσωπο για αρκετό καιρό και φτάνει η στιγμή που θα βγείτε οι δύο σας, για να γνωριστείτε καλύτερα, τι θα φορέσεις; Μία ερώτηση μα καμία απάντηση. Συνήθως το σκέφτεσαι αρκετές ημέρες νωρίτερα -γιατί όπως έλεγαν και οι σοφοί πρόγονοι μας ''των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''. Το πρόβλημα εδώ είναι πως ακόμα και αν έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση του ιδανικού συνόλου πολλά 24ωρα πριν, και πάλι δεν καταφέρνεις να το δημιουργήσεις -ακόμα και λίγες ώρες πριν το ραντεβού. Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε εμείς με έναν στιλιστικό οδηγό επιβίωσης για να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για το look σου στο πρώτο ραντεβού.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις πιο χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές.

Κάνε μία έρευνα για την τοποθεσία του ραντεβού

Για να βρεις το ιδανικό σύνολο πρέπει να ξέρεις την τοποθεσία και την αισθητική της. Αν είναι κάποιο fancy εστιατόριο θα εμπιστευτείς το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα, αλλά αν είναι ένα πιο χαλαρό μέρος θα αναζητήσεις τη λύση σε ένα μίνι αέρινο φόρεμα με κάποιο μοτίβο.

Μην πανικοβληθείς και οδηγηθείς σε ένα αχρείαστο shopping spree

Όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε συνήθως στρεφόμαστε στα ψώνια και εν τέλει επενδύουμε σε ρούχα και αξεσουάρ με μικρή στιλιστική ευελιξία, που αγοράσαμε μόνο και μόνο επειδή ήταν statement και θα μας ξεχώριζαν. Μεγάλο λάθος, μείνε μακριά από τα μαγαζιά έχεις ήδη ό,τι χρειάζεσαι.

Εμπιστεύσου την γκαρνταρόμπα σου

Αυτή η συμβουλή έρχεται ως συνέχεια της παραπάνω. Στην γκαρνταρόμπα σου έχεις βασικά κομμάτια, που φοράς ξανά και ξανά για άψογες εμφανίσεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι στιλιστική έμπνευση. Μπορείς να ενθουσιάσεις ακόμα και με ένα τζιν συνδυασμένο με ένα αμάνικο κορμάκι ή ένα bustier top και μινιμαλιστικά strappy πέδιλα. Πρόσθεσε chunky χρυσούς κρίκους, που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου και έναν φάκελο και θα έχεις δημιουργήσει ένα υπέροχο σύνολο, που φαίνεται αβίαστα κομψό. Τόσο απλό.

Μείνε αξέχαστη με τις στιλιστικές επιλογές σου

Για να μείνεις αξέχαστη δεν χρειάζεται να φορέσεις κάποιο εκκεντρικό look ή κάποιο που ισορροπεί μεταξύ του glamorous και της υπερβολής. Ιδιαίτερα κοσμήματα, ογκώδη μανίκια σε ένα off shoulder top, μία πλισέ τένις φούστα, ενδιαφέροντα υποδήματα και fashion items σε έντονες αποχρώσεις θα σου χαρίσουν τον τίτλο της καλοντυμένης αλλά και την προσοχή του άλλου προσώπου. Επίλεξε δηλαδή κομμάτια με χαρακτήρα.

Φόρεσε άνετα παπούτσια

Είναι κοινή λογική, πως καμία δεν θέλει να έχει δυσκολία στο περπάτημα ή ακόμα χειρότερα δυσφορία και τραύματα στο πρώτο ραντεβού. Επίλεξε παπούτσια με τα οποία περπατάς με χάρη και μπορείς να φοράς άνετα για πολλές ώρες.

Πάρε ένα τζάκετ μαζί σου

Και επειδή το ραντεβού μπορεί να στεφθεί με επιτυχία και να συνεχιστεί, πάρε μαζί σου ένα τζάκετ γιατί το βράδυ.