Follow us

H Αμαλία Κωστοπούλου με Celia Kritharioti δημιουργία | Φόρεσε την τάση 'naked dress' σε πάρτι αρραβώνων

Η Αμαλία Κωστοπoύλου δεν δίστασε να προκαλέσει με την τολμηρή αλλά απολύτως on trend στιλιστική της επιλογή.

MissBloom TEAM
Αμαλία Κωστοπούλου NDP Photo Agency

Όλοι μιλούν για μία συγκεκριμένη τάση όσον αφορά το βραδινό ντύσιμο. Ο λόγος για το πιο σέξι φόρεμα, που ντύνει τη γυναικεία σιλουέτα με διαφάνεια και δαντέλα, δίνοντας της το απαραίτητο σχήμα. Πρόκειται για το naked dress, το οποίο έχει φιγουράρει αμέτρητες φορές στις εμφανίσεις των εγχώριων και μη celebrities όπως επίσης και στα social media. Οι fashionistas επιλέγουν τα σχέδια των πιο διάσημων οίκων, που επαναπροσδιορίζουν το sexiness. Τα γυμνά φορέματα είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή και πρόσφατα θαυμάσαμε και ένα σχέδιο της Celia Kritharioti, που επέλεξε να φορέσει η Αμαλία Κωστοπούλου.

Το naked dress δια χειρός Celia Kritharioti που επέλεξε σε πάρτι αρραβώνων η Αμαλία Κωστοπούλου

Η νεαρή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ταξίδεψε πρόσφατα έως το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, για να παρευρεθεί σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση της καλύτερή της φίλη, Άνα. Η τελευταία γιόρτασε με ένα ρομαντικό πάρτι αρραβώνων την επισημοποίηση της σχέσης της. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο η Αμαλία Κωστοπούλου είχε αποκαλύψει τη συγκίνησή της για την πρόταση γάμου, που δέχτηκε η φίλη της Άνα. ''Η καλύτερή μου φίλη αρραβωνιάστηκε. Θεέ μου'', είχε γράψει η Αμαλία Κωστοπούλου σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σημειώνοντας πως η Άνα θα είναι η πιο όμορφη μέλλουσα νύφη. "Δείτε με να κλαίω για το υπόλοιπο της χρονιάς", είχε τονίσει η Αμαλία Κωστοπούλου.

Για τη δεξίωση η Αμαλία εμπιστεύθηκε την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti, που πλέον ντύνει τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz του εξωτερικού. Ένα μαύρο μάξι φόρεμα γεμάτο δαντέλα και διαφάνεια σε στενή γραμμή με κοντό μανίκι και ιδιαίτερη λαιμόκοψη ήταν η δική της εκδοχή του naked dress και το μόνο σίγουρο είναι πως εντυπωσίασε στο πάρτι. Η νεαρή ολοκλήρωσε το look της μία τσάντα ώμου σε μαύρη απόχρωση του οίκου Dior και πιο συγκεκριμένα τη 'Saddle'.

H Αμαλία Κωστοπούλου με Celia Kritharioti δημιουργία | Φόρεσε την τάση 'naked dress' σε πάρτι αρραβώνων

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από το πάρτι αρραβώνων.

αμαλια κωστοπούλου
αμαλια κωστοπούλου
αμαλια κωστοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ