Follow us

Η Μαρία Βοσκοπούλου με το μπικίνι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα beach look

Ένα διαχρονικό σχέδιο που χρειάζεται κάθε γυναίκα στις εμφανίσεις στην παραλία.

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκοπούλου Instagram

Φαίνεται πως όλοι οι celebrities έχουν εγκαταλείψει την πόλη και αναζητούν στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία μακριά από τη βαβούρα και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της. Μάλιστα, η ίδια δημοσιεύει μερικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές περιπέτειες και εμείς ξεχωρίσαμε την ανάρτησή της με το must have μπικίνι του καλοκαιριού.

Η Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρει με μαύρο μπικίνι

Η Μαρία Βοσκοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε μία παραλία αφού έχει κάνει τη βουτιά της. Αυτό που ξεχωρίζει, όμως, είναι το μπικίνι της, το οποίο είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ανάμεσα σε τόσες διαφορετικές τάσεις, χρώματα, υφές και μοτίβα είναι εύκολο να χάσουμε εκείνα τα μαγιό, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε beach look. Η Μαρία Βοσκοπούλου έδωσε τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια.

Ο λόγος για το μαύρο μπικίνι, που αποτελεί τον 'MVP'' των μαγιό, ένα σχέδιο αξεπέραστο στην ιστορία της μόδας, που πάντα μπορείς να το εμπιστεύεσαι χωρίς φόβο για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Είναι κολακευτικό και κερδίζει τις εντυπώσεις, για αυτό άλλωστε και το συναντάμε κάθε χρόνο στις εμφανίσεις των celebrities και αυτή της Μαρίας Βοσκοπούλου είναι η πιο πρόσφατη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ