Follow us

Αυτά είναι τα αγαπημένα φλατ σανδάλια της Ευγενίας Σαμαρά για τις βόλτες στην πόλη

Άνετα με στιλ και ευελιξία, τα σανδάλια της Ευγενίας Σαμαρά είναι η ιδανική πρόταση για άψογο city look.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram @eugeniasamara

Δεν είναι λίγες οι φορές που αντλήσαμε έμπνευση από το στιλ της Ευγενίας Σαμαρά. Η ηθοποιός μπορεί να φημίζεται για το υποκριτικό της ταλέντο, ωστόσο, έχει και ένα αξιοζήλευτο στιλ. Ειδικά τα beach looks της μας έδωσαν τις ιδανικές προτάσεις για τις εμφανίσεις μας στις παραλίες: Μπικίνι με μοτίβα, κολακευτικά ολόσωμα και υπέροχα cover ups μαζί με ακόμα πιο ενδιαφέροντα αξεσουάρ την χάρισαν τον τίτλο της καλοντυμένης. Βέβαια, και τα βραδινά της outfits μπήκαν στη wish list μας, δίνοντας την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τα looks ''καλεσμένη σε γάμο''. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για το casual στιλ της, το οποίο αξίζει να παρατηρήσεις αφού φόρεσε τα ιδανικά φλατ παπούτσια για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στην πόλη.

Loading...

Εμπιστεύσου την Ευγενία Σαμαρά για άψογες εμφανίσεις τον Αύγουστο στην πόλη

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της όσο και τα αγαπημένα της outfits. Ανάμεσα στα ειδυλλιακά τοπία και τις cool εμφανίσεις της βρήκαμε τα ιδανικά φλατ σανδάλια για τις βόλτες σου στην πόλη.

''Good shoes take you to good places'', γράφει στην ανάρτηση της η Ευγενία Σαμαρά και δεν έχει άδικο. Πρόκειται για τα φλατ σανδάλια της Havaianas, που κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις και μοτίβα για να τα φορέσεις τόσο με το κλασικό σου τζιν όσο και με το αγαπημένο σου φόρεμα. Τα σανδάλια της Havaianas θα σου προσφέρουν την απαραίτητη άνεση χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ