Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Η Ευγενία Σαμαρά έκλεψε τις εντυπώσεις με το γοργονέ MI-RŌ look της

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ως άλλη γοργόνα στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά.

Καλεσμένη σε γάμο | Η Ευγενία Σαμαρά έκλεψε τις εντυπώσεις με το γοργονέ MI-RŌ look της NDP

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά μπορεί να έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες ωστόσο ακόμα απασχολεί τα media, με πολλούς να μιλούν για τον γάμο του καλοκαιριού. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα κτήμα στο Κορωπί τηρώντας όμως όλες τις Κρητικές παραδόσεις. Γλυκά, λύρες, λαούτα και χορευτές από την Κρήτη έδωσαν τον ρυθμό στον γάμο αλλά και την αίσθησή του νησιού. Την μαγική βραδιά του ζευγαριού απόλαυσαν συγγενείς και καλοί φίλοι τους, οι οποίοι ήταν περίπου 300 καλεσμένοι. Ανάμεσα τους, ωστόσο, ξεχώρισε μία, για όλους τους σωστούς λόγους. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το MI-RŌ look της, που έμοιαζε με γοργόνα.

Η Ευγενία Σαμαρά μοιράζει έμπνευση για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμους αυτό το καλοκαίρι

Η Ευγενία Σαμαρά καταφέρνει πάντα να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας με τα looks της. Η ίδια έχει δημιουργήσει μία ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα και ανάμεσα στα outfits της θα βρεις κάτι για την κάθε στιγμή. Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της εμφάνιση, η οποία έγινε στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά. Η ηθοποιός εμπιστεύθηκε το ελληνικό σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ για το look ''καλεσμένη σε γάμο'' και δεν απογοήτευσε.

Όπως θα δεις στην ανάρτησή της αλλά και στη φωτογραφία του πρακτορείου NDP η ίδια φόρεσε ένα two piece, το οποίο είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση στο κλασικό φόρεμα αλλά και στο κοστούμι στις εν λόγω περιστάσεις. Το δικό της σετ αποτελούνταν από μία πράσινη, ψηλόμεση, slit, μίντι φούστα σε στενή γραμμή και ένα μωβ crop top, που έδενε στον λαιμό. Και τα δύο κομμάτια είναι διακοσμημένα με παγιέτα, αποδεικνύοντας πως μπορείς να την φορέσεις όλο τον χρόνο, ενώ ο χρωματικός συνδυασμός της θυμίζει μία πραγματική γοργόνα, όπως τον χαρακτήρας της Disney, την Ariel.

Loading...
Καλεσμένη σε γάμο | Η Ευγενία Σαμαρά έκλεψε τις εντυπώσεις με το γοργονέ MI-RŌ look της

Η Ευγενία Σαμαρά τήρησε τον στιλιστικό κανόνα των τριών χρωμάτων (σου έχουμε μιλήσει εδώ για αυτόν) και συνδύασε το look της με ροζ τσάντα ώμου και πέδιλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ