Πώς θα ντύσεις σωστά τις καμπύλες σου

Plus, αν δεν έχεις καμπύλες μπορείς να δώσεις αυτή την όψη με τα παρακάτω στιλιστικά tips.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχεις καμπύλες ή αλλιώς μία hourglass σιλουέτα; Τότε σήμερα θα μάθεις πως να αναδείξεις τη σιλουέτα σου ντύνοντας την σωστά. Συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 στιλιστικές συμβουλές για τον συγκεκριμένο σωματότυπο, έτσι ώστε να δημιουργείς πάντα τις πιο κομψές εμφανίσεις. Plus, αν δεν έχεις καμπύλες μπορείς να δώσεις αυτή την όψη με τα παρακάτω στιλιστικά tips.

Απέφυγε τις ίσιες γραμμές στα φορέματα και τις μπλούζες

Όταν έχεις καμπύλες, σίγουρα δεν θέλεις να τις κρύψεις κάτω από τις ίσιες γραμμές, καθώς δεν κολακεύουν καθόλου τον εν λόγω σωματότυπο. Μάλιστα, δίνουν την αίσθηση μίας πιο φαρδιάς σιλουέτας. Μπλούζες και φορέματα, ακόμα και πανωφόρια σε ίσια γραμμή καλύτερα να μείνουν εκτός της γκαρνταρόμπας σου και πολύ μακριά από τις εμφανίσεις σου. Όταν έχεις καμπύλες πρέπει να τις αναδεικνύεις.

Οι boxy σιλουέτες δεν είναι οι πιο κολακευτικές

Όπως και με τις ίσιες γραμμές έτσι και με τις trendy boxy σιλουέτες καλό είναι να τις αποφύγεις. Δεν έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα και αν τις προτιμήσεις, δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν θες να είσαι πάντα η πιο καλοντυμένη και να μένεις αξέχαστη, τότε φρόντισε να αγαπήσεις τις καμπύλες σου και να τις ντύσεις με τις γραμμές που τις αναδεικνύουν. Άλλωστε, όταν επιλέγουμε γραμμές, που ταιριάζουν στο σωματότυπο μας, είναι αρκετά πιο εύκολο να είμαστε αβίαστα κομψές.

Δώσε έμφαση στη μέση σου με ζώνες

Η μέση σου πρέπει οπωσδήποτε να τονίζεται στα looks σου. Πέρα, λοιπόν, από μεσάτα φορέματα, φούστες τοπ, πανωφόρια και ολόσωμες φόρμες, μπορείς να την αναδείξεις και με φαρδιές ζώνες και φουλάρια. Είναι το trick που χρησιμοποιούν οι royals αλλά και οι γυναίκες, που επιθυμούν να έχουν την όψη του σωματότυπου σου.

Φόρεσε καμπάνα και wide leg ψηλόμεσα παντελόνια

Καμπάνα παντελόνια και wide leg ψηλόμεσα αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για το ντύσιμό σου. Αναδεικνύουν όπως κανένα άλλο τις καμπύλες σου και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις ακόμα και συνδυάζοντας τα με ένα λευκό τοπ.

Απέφυγε τα πλισέ

Τα πλισέ κομμάτια μπορεί να δείχνουν κομψά πάνω στις καμπύλες αλλά και αρκετά λάθος. Το μυστικό είναι το μήκος τους. Πάντα να έχεις τις επιφυλάξεις σου με τα εν λόγω κομμάτια και πάντα να τα δοκιμάζεις προτού τα αγοράσεις. Αν είναι παραπάνω μακριά από όσο πρέπει, τότε θα σε δείξουν πιο φαρδιά, ενώ θα στερήσουν πόντους από την καλοσχηματισμένη φιγούρα σου.