Follow us

Dress to impress | Τα slingbacks που θα κάνουν την επιστροφή στο γραφείο πιο εύκολη

Τα slingbacks είναι η στιλιστική επένδυση που θα σε πείσει να γυρίσεις από τις διακοπές σου.

Dress to impress | Τα slinbacks που θα κάνουν την επιστροφή στο γραφείο πιο εύκολη Pixel Formula

Μπορεί μία γυναίκα να έχει αρκετά παπούτσια; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μας ταλανίζει κάθε φορά που πάμε για ψώνια. Επίσης, μας απασχολεί και όταν οι οίκοι αλλά και οι fashion experts μας παρουσιάζουν τις τάσεις για την εκάστοτε σεζόν. Τα παπούτσια είναι το fashion item με τη μεγαλύτερη χρηστική αξία, ωστόσο, παίζουν και ένα σημαντικό ρόλο στο στιλ, την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα μας. Τα υποδήματα πέρα από άνεση που μας προσφέρουν στο βήμα μας, έχουν μεγάλη στιλιστική αξία και έτσι πρέπει να προσθέτουν τους απαραίτητους στιλιστικούς πόντους για να ολοκληρώσουμε κομψά τα looks μας. Βέβαια, η λάθος η επιλογή αλλά και παράγοντες, όπως η ποιότητα, το σχέδιο και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια των υποδημάτων μας, μπορούν και να αφαιρέσουν πόντους από την εμφάνισή μας. Για αυτό και η επιλογή, η αγορά και ο συνδυασμός των υποδημάτων με τα σύνολα μας πρέπει να γίνουν με προσοχή.

Μπορείς, όμως, πάντα να εμπιστεύεσαι κάποια συγκεκριμένα σχέδια για να δημιουργείς άψογες εμφανίσεις σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα slingbacks, τα υποδήματα που λατρεύουν οι fashionistas και θεωρούνται για άλλη μια σεζόν τάση.

Τα παπούτσια με την ανοιχτή φτέρνα, που μοιάζουν με mules αλλά και κλασικές γόβες -ανάλογα το σχέδιο- αποτελούν μία από τις πιο διαχρονικές και εκλεπτυσμένες επιλογές στα γυναικεία υποδήματα. Μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλο το χρόνο και δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις των fashionistas. Οι Παριζιάνες, μάλιστα, που φημίζονται για το αβίαστο στιλ τους, δεν αποχωρίζονται τα συγκεκριμένα παπούτσια και έχουν πολλές και διαφορετικές εκδοχές τους στις γκαρνταρόμπες τους. Τα slingbacks θα γίνουν η go - to επιλογή σου τώρα, που θα γυρίσεις από τις διακοπές σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα office looks αλλά και με τα βραδινά σύνολα.

Loading...

Για αυτό και παρακάτω δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς με τα πιο stylish slingbacks, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και κατά επέκταση στο στιλ σου. Θα βρεις διαφορετικά σχέδια που ανταποκρίνονται σε μία πληθώρα περιστάσεων, οπότε είναι σίγουρο πως το ιδανικό για εσένα βρίσκεται ανάμεσα τους.

Loading...

Editor's Picks

Slinbacks με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και τακούνι, Haralas

Χαμηλά slingbacks με διχρωμία, Kalogirou

Slingbacks με λεπτομέρεια από διαφάνεια, Stradivarius

Nude slingabacks, Zara

Χαμηλά slingbacks με μεταλλική λεπτομέρεια, Nak

Slinbacks σε παστέλ πράσινη απόχρωση, Envie Shoes

Slingbacks με σατινέ όψη, Tsakiris Mallas

Slingbacks με μεσαίο τακούνι, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ