Follow us

Πήγαμε για ψώνια στη Zara και αυτά τα fashion items θα σε πείσουν να γυρίσεις από τις διακοπές σου

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς που θα σε πείσει να αφήσεις την ξαπλώστρα της παραλίας.

Πήγαμε για ψώνια στη Zara και αυτά τα fashion items θα σε πείσουν να γυρίσεις από τις διακοπές σου Pixel Formula

Είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην πόλη και πόσο μάλλον στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Πώς να αφήσεις πίσω σου τις διακοπές, τις παραλίες και τις εξόδους; Είναι σχεδόν ακατόρθωτο, όμως, με την κατάλληλη παρακίνηση, το ιδανικό κίνητρο, η επιστροφή θα γίνει πιο εύκολη και ομαλή. Εμείς, ως συντάκτριες μόδας, βάλαμε στόχο να σε δελεάσουμε να γυρίσεις πίσω με έναν πολύ fun shopping guide. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, να γυρίσει στην πόλη πιο ανανεωμένη από ποτέ; Εκεί ποντάραμε και πήγαμε για ψώνια στη Zara για να βρούμε τα fashion items από το νέο της drop που θα σου δώσουν πολλούς λόγους να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου.

Loading...

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς που θα σε πείσει να αφήσεις την ξαπλώστρα της παραλίας

Η Zara είναι γνωστή για τις on trend συλλογές της, καθώς πάντα ακολουθεί τις τάσεις και παρουσιάζει τις πιο ανανεωμένες και προσιτές εκδοχές τους. Έτσι, μπορούμε να την εμπιστευτούμε άφοβα για τις απαραίτητες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας, οι οποίες θα κάνουν ένα αβίαστο update στις εμφανίσεις μας. Ειδικά τώρα, που βρισκόμαστε μία ανάσα από το φθινόπωρο, χρειαζόμαστε έμπνευση για τα μεταβατικά looks μας κατά την επιστροφή στην καθημερινότητα μας. Και ο ιδανικός σύμβουλος είναι η Zara, που σχεδίασε τα πιο stylish fashion items για να δημιουργήσεις τα πιο άψογα μεταβατικά outfits.

Ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ ξεχωρίσαμε εκείνα τα κομμάτια, που θα σου δώσουν λόγους, κίνητρο και καλή διάθεση για να επιστρέψεις στην πόλη, το γραφείο και τις υποχρεώσεις σου.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τόσο τα ανανεωμένα staples όσο και statement κομμάτια για το γραφείο, τις βραδινές εξόδους αλλά και τα casual looks σου. Ποιος είπε ότι η επιστροφή στην πόλη δεν μπορεί να είναι fun και stylish;

Ολόσωμη φόρμα, Zara

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Zara

Ριγέ πουκάμισο, Zara

Cropped ζακέτα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και tweed πλέξη, Zara

Cropped flared τζιν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ