Follow us

Ποια αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ σου

Τα sneakers είναι απαραίτητα για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και σήμερα θα σε βοηθήσουμε να βρεις το ιδανικό ζευγάρι για εσένα.

White Sneakers Abaca/Visual Hellas

Ας είμαστε ειλικρινείς όσο και αν λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα, πάντα θα επιλέγουμε τα sneakers για τον απλούστατο λόγο, πως είναι άνετα. Όταν ξέρεις πως έχεις μία μεγάλη ημέρα μπροστά σου με πολλές υποχρεώσεις και περπάτημα, χρειάζεσαι τα πιο άνετα παπούτσια για να φέρεις εις πέρας τα καθημερινά tasks. Τα sneakers, λοιπόν, από ένα καθαρά αθλητικό παπούτσι μετατράπηκαν στο staple της γκαρνταρόμπας. Μάλιστα, πολλές από εμάς δεν έχουμε μόνο ένα ευέλικτο ζευγάρι αλλά πολλά, για να ταιριάζουν με τα διάφορα looks μας. Ένα για το office look, ένα άλλο για τα casual looks των Σαββατοκύριακων, ενώ δεν λείπει και αυτό το ζευγάρι sneakers που μπορείς να φορέσεις και στη βραδινή έξοδο. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως πλέον τα sneakers μπορούν να φορεθούν με κάθε σύνολο, από το κοστούμι έως το φλοράλ φόρεμα και το εμβληματικό LBD.

Τα sneakers είναι απαραίτητα για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και σήμερα θα σε βοηθήσουμε να βρεις το ιδανικό ζευγάρι για εσένα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε διαφορετικές προτάσεις που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές αισθητικές, στιλ και απαιτήσεις.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα ιδανικά sneakers για εσένα.

Minimal Look | Αν είσαι λάτρης του μινιμαλισμού ή έχεις ανάγκη από ένα ευέλικτο ζευγάρι sneakers, που να το φοράς με κάθε σου look χωρίς να περιορίζεσαι στιλιστικά, τότε τα απλά λευκά sneakers είναι κατάλληλα για εσένα.

Loading...

Vintage Look | Αν σου αρέσει το edgy look ή θέλεις να προσθέσεις μία ρετρό πινελιά στα σύνολα σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι Chuck Taylor All Star της Converse ή τα κλασικά Old Skool της Vanss.

Loading...

Statement Look | Αν από την άλλη φοράς πολλά μονόχρωμα looks ή επιθυμείς κάτι διαφορετικό ή ακόμα καλύτερα κάτι έντονο, μπορείς να επιλέξεις sneakers με μοτίβα αλλά και χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

The Platform Look | Τέλος, μπορεί να χρειάζεσαι λίγους πόντους ύψους στη σιλουέτα σου για να δείχνουν ακόμα πιο stylish οι μακριές παντελόνες πάνω σου. Για αυτόν τον σκοπό η ιδανική επιλογή είναι τα platform sneakers, που θα σου δώσουν ύψος αλλά και πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνισή σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ