Follow us

Αυτές είναι οι επικρατέστερες τάσεις στα τζιν που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό στιλ

Πώς ανανεώνουν τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια οι fashion experts;

Αυτές είναι οι επικρατέστερες τάσεις στα τζιν που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό στιλ Pixel Formula

Επιστρέφοντας στην πόλη και στην καθημερινότητά μας θα αναζητήσουμε απευθείας τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα και φυσικά του office style. Ανάμεσα στα staples συγκαταλέγεται και το κλασικό ντένιμ παντελόνι, το τζιν, που πάντα θα βρίσκει τη θέσει του στα day to night outfits. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης για αυτό και για την φθινοπωρινή σεζόν οι σχεδιαστές φρόντισαν να το ανανεώσουν και να δημιουργήσουν τάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Ποια είναι τα επικρατέστερα trends στο αγαπημένο τζιν παντελόνι

Για καιρό αναφέραμε πως τα skinny τζιν παντελόνια είχαν ξεπεραστεί και οι άνετες σιλουέτες είχαν πάρει τη θέση τους. Φέτος, όμως, οι σχεδιαστές αποτίουν φόρο τιμής στο πιο κλασικό τζιν παντελόνι και μας προτείνουν να το φορέσουμε με knee high μπότες.

Αυτές είναι οι επικρατέστερες τάσεις στα τζιν που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό στιλ

Τα χαμηλοκάβαλα wide leg τζιν παντελόνια θεωρούνται μία από τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν. Αρκετές fashionistas, μάλιστα, στα social media τα έχουν ανακηρύξει στα πιο κολακευτικά τζιν, που τονίζουν τις καμπύλες και τη γυναικεία μέση.

Pixel Formula

Ο military χαρακτήρας των cargo παντελονιών που μας απασχόλησε ιδιαίτερα την άνοιξη αλλά και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται, πως υιοθετείται στα τζιν παντελόνια με τους σχεδιαστές να μας δίνουν τα πιο κομψά ντένιμ. Έχουν δυναμισμό και προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο πιο απλό look.

Pixel Formula

Τα super high waisted έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις εκείνων που βλέπουν απαγορευτικά τα χαμηλοκάβαλα τζιν. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε φέτος τα πολύ ψηλόμεσα ντένιμ θα γίνουν η go - to επιλογή σου για τις φθινοπωρινές τάσεις. Όπως προαναφέραμε, φέτος οι συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 έχει κάτι για την κάθε μία.

Pixel Formula

Τέλος, ένα trend που θα δούμε και τη φετινή σεζόν να φοριέται είναι τα straight leg τζιν παντελόνια. Άνετα, stylish και κολακευτικά για κάθε σωματότυπο, συνεχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Pixel Formula

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ