Follow us

Στη Marks & Spencer βρήκαμε τα πιο trendy φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν

Οι πιο hot μπαλαρίνες της σεζόν έχουν την πιο προσιτή τιμή στη Marks & Spencer.

Στη Marks & Spencer βρήκαμε τα πιο trendy φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν Pixel Formula

Τις τελευταίες εβδομάδες η προσοχή μας είναι εστιασμένη στις φθινοπωρινές τάσεις και όσα πρόκειται να φορέσουμε την επόμενη σεζόν με στόχο την ανανέωση του στιλ και της γκαρνταρόμπα μας. Έτσι, έχουμε αναλύσει πολλές από τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 ξεχωρίζοντας εκείνες που αξίζουν την επένδυση. Ανάμεσα στις πανωφόρια, τις τσάντες, τα νέα drops και τα παπούτσια, εμείς ανακαλύψαμε το σχέδιο των παπουτσιών που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο τους επόμενους μήνες. Ο λόγος για τις μπαλαρίνες και πιο συγκεκριμένα το look που παρουσίασε πριν λίγους μήνες ο οίκος Miu Miu κερδίζοντας μία θέση στα trends.

Οι πιο hot μπαλαρίνες της σεζόν έχουν την πιο προσιτή τιμή στη Marks & Spencer

Ο λόγος για τις μπαλαρίνες της Miu Miu από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23, που έχουν σατινέ όψη, τα χαρακτηριστικά λουράκια του υποδήματος, που φορούν στο μπαλέτο, όπως επίσης και τον φιόγκο στη μύτη του παπουτσιού. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό look των Miu Miu μπαλαρινών, που είχε παρουσιάσει ο οίκος το 2016 τραβώντας και τότε τα βλέμματα της fashion κοινότητας πάνω του.

Loading...

Οι συγκεκριμένες μπαλαρίνες έχουν ήδη γίνει viral στα social media με τις fashionistas να μας δείχνουν τα χρώματα και τα looks που έχουν προτιμήσει. Αν ψάχνεις για την ιδανική μπαλαρίνα και το πιο stylish φλατ υπόδημα, μπορείς να εμπιστευτεί το σχέδιο της Marks & Spencer, που μοιάζει αρκετά με εκείνο της Miu Miu. Plus, οι μπαλαρίνες και δη αυτές, προτιμούνται περισσότερο από κάθε άλλο από τις πιο κομψές γυναίκες, τις Γαλλίδες. Είναι δερμάτινες κυκλοφορούν σε δύο αποχρώσεις, nude pink και μαύρο, και φέρουν τα κλασικά χαρακτηριστικά των ballet flats.

Οι μπαλαρίνες της Marks & Spencer που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο υπόδημα από το πρωί έως το βράδυ και από το γραφείο έως τις βραδινές εξόδους, κοστίζουν μόλις 42,99 και θα τις βρεις παρακάτω.

Στη Marks & Spencer βρήκαμε τα πιο trendy φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν
Δεράτινες μπαλαρίνες με φιόγκο και λουράκι, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ